Tävla och Vinn 1 miljon med Unibet!

Tävla och Vinn 1 miljon med Unibet!

Just nu har Unibet en tävling där man som vinnare kan kamma hem hela 1 miljon svenska kronor. Detta genom att visa hur bra man är att tippa på resultat i matcher. Förutse rätt resultat i fem Champions League matcher. Sätter man rätt resultat så finns chansen till att vinna den härliga miljonen. Roligt att bevisa hur många rätt man kan få. Matcherna spelas 12 och 13 september 2017. Detta är helt gratis och är en tävling helt av Unibet! Ett perfekt tillfälle att kolla hur bra man är på att tippa resultat utan extra kostnad. En duktig tippare kommer att kamma hem miljonen helt utan att satsa egna pengar. Unibet är ett av de största spelbolagen i världen.

SÅHÄR GÖR DU

1. Anmäl dig till kampanjen
2. Tippa ditt första resultat på de utvalda Champions League-matcherna gratis
3. Få en andra chans att tippa genom att spela för minst 100 kronor på fotboll under kampanjperioden.
4. Få ytterligare en tredje chans genom att spela för totalt 200 kronor på fotboll under kampanjperioden.
5. Unibet ger ut hela 1.000.000 kronor i cash till de/den spelare som klarar att tippa samtliga resultat rätt i de utvalda fem Champions League-matcherna sen Tävla och Vinn 1 miljon med Unibet!

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Efter att du tippat ett resultat går det inte att ändra!
  • För att tjäna en andra chans att tippa måste du spela för minst 100 kronor på fotboll (dina spel måste vara rättade och klara)
  • För att tjäna en tredje chans att tippa måste du spela för minst 200 kronor på fotboll (dina spel måste vara rättade och klara)
  • Summan på 100/200kr för en ny chans kan delas upp på olika spel (på fotboll).
  • Du får ett meddelande på ditt Unibetkonto dagen (innan kl 19.00) efter du nått upp till nivån för en ny chans att tippa, och du får en länk att placera ditt andra/tredje spel.
  • Bara spel som placeras mellan tisdag 5 september 00.00 CET och måndag 11 september 23.59 CET räknas till kampanjen.

GÅ TILL KAMPANJEN

Relevanta artiklar