Speltips 19/12 Tottenham – Liverpool | Premier League

Speltips 19/12 Tottenham - Liverpool | Premier League

Speltips 19/12 Tottenham – Liverpool | Premier League

Speltips 19/12 Tottenham – Liverpool | Premier League | Det är ett mycket hett möte som väntar under söndagen där Tottenham tar emot Liverpool i ett av helgens kanske hetaste toppmöten. Hemmalaget Tottenham står på en sjundeplats i ligan och har sju poäng upp till Arsenal som står på en fjärdeplats samtidigt som Liverpool har en poäng mindre än Manchester City som leder ligan. Bägge lagen har mycket att spela för och om vi kikar på lagens måldifferens så har Tottenham otroliga minus ett i målskillnad samtidigt som Liverpool har ligans bästa måldifferens med plus 35 vilket är otroligt imponerande med tanke på att det spelats så lite som 17 omgångar. Vi ser mycket fram emot detta möte och ska ta och ta en närmare titt på vad vi har att vänta oss.

Tottenham

Tottenham har gjort det helt okej under den här säsongen men har haft en hel del svårigheter defensivt som offensivt. Man står på en sjundeplats och har ett tillräckligt bra lag för att kunna vara med i dragkampen om en topp-4 placering. Man har inte en helt lätt uppgift som väntar under söndagen och för att lyckas plocka poäng mot det otroligt formstarka Liverpool så behöver man se till att vara felfria i uppspelen för att undvika att bli hårt pressade av Liverpool som gärna vinner bollen högt i banan och kontrar. Omställningsspelet är något som varit en tuff uppgift för Tottenham som samtidigt har svårt att försvara sig mot kontringslag. Nu ställs man mot ligans starkaste kontringslag och en mycket tuff match väntar för hemmalaget.

Liverpool

Liverpool har en extremt bra form för tillfället och är ligans starkaste lag, både i allmänhet och sett till formen tillsammans med ligaledarna Manchester City. Liverpool har vunnit sina fem senaste matcher i Premier League och har endast släppt ibn så lite som två mål. Man har gjort 13 mål framåt under dessa matcher och det är inte mycket som talar för att formtoppen dalar i detta möte mot Tottenham. För att lyckas plocka hem tre poäng som man av naturliga skäl siktar på så behöver man se till att pressa Tottenhams defensiv och satsa på omställningar, vilket vi nämnde ovan är en av Tottenhams stora svagheter. Lyckas man någorlunda bra med detta så behöver man inte spela på topp för att ta med sig tre poäng hem.

Speltips 19/12 Tottenham – Liverpool | Premier League

Motivering till speltipset

Vi har som sagt ett mycket spännande möte framför oss har med tanke på form och övriga förutsättningar så har vi valt att spela på en bortavinst denna omgång. 1,60 gånger insatsen är helt klart värt med tanke på Liverpools otroligt starka form. Vi ser fram emot matchen och önskar er alla som ryggar ett stort lycka till.

Speltips 19/12 Tottenham – Liverpool | Premier League

Bortavinst | 1,60 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Leovegas för de generösa oddsen. Tryck här för att läsa mer om Leovegas!

Relevanta artiklar