Speltips Svenska Cupen | IFK Göteborg – Landskrona BoIS | 20/2 – 2022

Tipsbetting.se - Speltips Svenska Cupen - IFK Göteborg – Landskrona BoIS - 20 februari – 2022

Speltips Svenska Cupen | IFK Göteborg – Landskrona BoIS | 20/2 – 2022

Ännu en omgång med Svensk fotboll väntar, denna omgång är det Änglarna från IFK Göteborg som tar sig an BoISen, Landskrona BoIS

I denna grupp kämpar 4 lag mot varandra där vinnaren tar sig vidare till nästa steg i tävlingen, gruppen heter grupp 8 och här ser vi lagen:

  • IFK Göteborg
  • Landskrona BoIS
  • Mjällby AIF
  • Norrby IF

IFK Göteborg väntar på gästande Landskrona BoIS som kommer till Gamla Ullevi i Göteborg där avspark beräknas ske kl 13.00 – 2022-02-20. Inför matchen har vi spanat på ett par möjligheter som lockar hos detta spelbolag! Vi tar oss igenom matchen så får ni se vad vi tycker.

Pulsen inför IFK Göteborg – Landskrona BoIS

IFK Göteborg har haft en något ojämn säsong i Allsvenskan där man kom på 8e plats i ligan, men ändå ett bra avslut på säsongen. Landskrona BoIS som tog en 6e plats i Superettan känns kanske inte som en supertuff motståndare. Men i en cup så kan allt hända, BoISen kommer nog försvara sig och kämpa på rejält när det gäller att visa upp sig för Göteborgarna. Tyvärr får lagen inte mötas något i Allsvenskan under året då Landskrona BoIS får vara kvar i Superettan inför kommande säsong och IFK Göteborg är än kvar i Allsvenskan. Här nalkas tuff kamp även för favoriterna!

IFK Göteborg inför Svenska Cupen 20/2 – 2022

IFK Göteborg avsluta tävlingssäsongen med en stark bortaseger mot IFK Norrköping, det kändes i slutet som att man var på gång igen, men tyvärr räckte det inte hela vägen och änglarna fick nöja sig med en 8e plats i ligan. Ser vi till de tre senaste matcherna så har det knappast varit någon imponerande insats, tre förluster på tre matcher. Men det är trotts allt träningsmatcher och då ska man ju passa på att känna, klämma och testa laget. Men nu är det slutlekt, nästa anhalt är alltså hemmaplan mot BoISen och det är tävling som gäller igen, Svenska Cupen är alltså runt hörnet. Vi har svårt att tro, att Mikael Stahre tar det lugnt. Nu gäller det att sätta IFK Göteborg på kartan igen och gå all in!

Landskrona BoIS inför Svenska Cupen 20/2 – 2022

Landskrona BoIS hade väll ändå en okej säsong i superettan, de håller sig kvar. De fick dock ingen vinst med sig i senaste tävlingsmatchen mot AFC Eskilstuna och fick dessutom nöja sig med 2 vinster på fem matcher i ligan nu senast. BoISen har också fått spela lite träningsmatcher, nu senast kryssade man mot Trelleborgs FF. Vi hoppas att man är väl förberedda för att ge änglarna en fin match på Gamla Ullevi, för där är det ingen lek när Poseidon skiner och blåvitt står kvar. Det kommer att bli ett tufft tryck nu när restriktionerna är borta och Göteborgarna kommer att eka på hela Gamla Ullevi.

FAQ – Vanliga frågor inför mötet mellan IFK Göteborg – Landskrona BoIS

Var spelas matchen mellan IFK Göteborg - Landskrona BoIS?

Gamla Ullevi i Göteborg, den 20 februari kl 13,00.

Vart kan man betta på IFK Göteborg - Landskrona BoIS?

I nuläget kan du hitta spelet vi har hittat hos det spelbolag vi rekommenderar i texten.

Spelar Landskrona BoIS i Allsvenskan?

Nej, de spelar i Superettan och tar sig nu an IFK Göteborg som spelar i Allsvenskan.

Vilken sida ger bäst odds på IFK Göteborg - Lanskrona BoIS?

Börja med att kika på den sidan vi rekommenderat vårat spel hos, sedan har du några till att kika på med Svensk licens hos oss.

Speltips Svenska Cupen | IFK Göteborg – Landskrona BoIS

Om vi ska blicka tillbaka i historien så var det alltså år 2009 lagen senast spelade en tävlingsmatch mot varandra. Då var det IFK Göteborg som visade vägen på bortaplan och vann med 1-4. Det är inte säkert att historien blir densamma igen, även om IFK Göteborg under 2021 vann sin träningsmatch på BoISen med 4-0. Det kommer att vara två hungriga lag i den första tävlingsmatchen på länge, men vi tror på att det kommer bli en stor dominans för hemmalaget IFK Göteborg.

Vi såg ett starkt avslut för IFK i Sveriges bästa liga Allsvenskan, även om de bara löste en 8e plats medan Landskrona inte imponerade så bra på sina fem sista. Stahre lär inte underskatta något motstånd och vi ser inte varför han inte skulle spela med många av sina bästa spelare på plan. Det återstår att se när startelvan är på plats givetvis, men oavsett tror vi  på en något enkel seger för IFK Göteborg denna omgång och vi ser ett intressant drag här där oddsen är mycket lockande!

Vinst IFK Göteborg Halvtid/Fulltid | 2,02 gånger insatsen

Vinst för IFK Göteborg Halvtid/Fulltid som ger otroliga 2,02 gånger insatsen tycker vi att det ligger spelvärde i. IFK tar det sällan lugnt och vi tror oss få se ett tufft tempo direkt inledningsvis, målen ska bara in och gärna tidigt i matchen. Vi riktar ett stort tack till oddsen 2,02 på IFK Göteborg Halvtid/Fulltid som du kan hitta hos spelbolaget här i skrivandes stund. OBS! Tänk på att oddset är en rörligt siffra som kan komma att ändras! Vi önskar er alla som ryggar ett stort lycka till och ser fram emot detta härliga möte.

Matchen kan ryggas här!

18+ år | Spela ansvarsfullt
stödlinjen.se | spelpaus.se

Relevanta artiklar