Vinna mer på betting

Många gånger dyker frågan upp, hur kan jag vinna mer på betting? Det är en självklarhet att man vill vinna konstant, även om det inte finns några garantier för det när skrällen väl dyker upp. Det finns dock många enkla tips att ta till dig innan du börjar att betta. Dessa skickar vi gärna med dig för att ha som en enkel grund inom odds och betting. Ibland behöver du nämligen inte alltid uppfinna hjulet på nytt och med nya egna idéer. Du kan även vidareutveckla något som redan finns!

Fördelen med betting är att det inte är något hasardspel, dvs det är sällan slumpen avgör om ett lag vinner eller inte som exempel. Därför kan du ha saker att i åtanke innan du bettar för att öka dina vinstchanser. Det är bättre det än att du bara spelar på känsla och hoppas på det bästa. Vi ska ta och titta på hur du kan öka din vinstchanser med några enkla tips nedan.

Tipsbetting.se - Tips till att öka dina vinstchanser

Tre enkla tips till roligare betting och ökade vinstchanser

Om du ska “vinna på betting i längden” så kommer mycket att hänga på dig själv och vem du är som person. Man blir inte ett proffs på betting över en natt, även om det kan vara en önskan ibland. Ska du lyckas med betting så krävs intresse, strategi och långsiktighet – ha inte för bråttom! Det är lätt att man vill hålla igång och betta på allt som går att betta på när man väl är varm i kläderna. Men det är sällan ett vinnande koncept tyvärr! Det finns förmodligen någon som har blivit miljonär på betting. Men det finns också den som har förlorat allt på betting, var försiktig och håll dig till din strategiska plan.

Intresse för att vinna mer på betting

Om du ska lyckas med betting och öka dina vinstchanser så måste du helt enkelt ha ett intresse av att lära dig nytt men även ta egna initiativ ibland. Att vinna mer på betting kräver helt enkelt mer tid och engagemang. Vad du ska ha med dig är att betting inte alltid ger dig vinster och du kan förlora dina pengar.

Ny spelare inom betting

Är det första gången du spelar så vill du lära dig hur saker och ting fungerar och vad som finns ute på marknaden. Du behöver gärna få koll på en del basala saker initialt:

  1. Få en övergripande koll på spelbolag och vilka som har en Svensk spellicens som du kan välja mellan, hos oss hittar du exempelvis enbart spelbolag med Svensk spellicens.
  2. Ta reda på vilket utbud de olika spelbolagen har och vad de erbjuder dig att betta på.
  3. Läs på om vilka bonusar som erbjuds hos spelbolagen och hur du kan ta nytta av dem i ditt spelande.
  4. Vilka olika typer av odds det finns och vad de innebär för att veta hur du kan ta nytta av dem senare.

När du har en övergripande bild om vad det hela innebär så måste du specificera för dig själv vad du verkligen vill betta på framöver. Det kommer att krävas mycket tid och engagemang att analysera och få koll på matcherna. Därför är det bra att fokusera på en till två områden att bli riktigt vass på, exempelvis fotboll eller hockey som är två stora sporter i Sverige och i världen. Tänk även på följande:

  • Ha koll på reglerna för dina områden du väljer att betta på
  • Få koll på vilka spelbolag som erbjuder odds till dina områden
  • Vilka typer av odds som går att applicera i matcherna

Det är en bra start innan du ska böra betta! Att lära sig betting kräver ett visat intresse, inte minst om du ska vara strategiskt inom odds och betting och försöka vinna mer.

Strategi för ditt bettande

Välj en typ av bettingstrategi till ditt bettande, en bra strategi är att du själv sätter mål på ditt spelande och gärna följer utvecklingen genom exempelvis en dokumentation. För att försöka öka dina vinstchanser så krävs även lite projektledning från dig själv helt enkelt. Håll det ganska så enkelt och komplicera inte till saker och ting, ta med dig några av följande råd innan du bettar:

-Sätt en budget för ditt spelande och spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora.
-Fördela gärna din budget över en månad mellan löningarna, ett exempel kan vara att ställa sig frågan hur mycket ska du spela för under en vecka och hur mycket i insats?
-Många gånger vill du även lägga en insatsbudget per spel du lägger!
-Vart ska du dokumentera dina vinster och förluster?
-Kolla upp statistik för din match, spelform, spelare, startelva, fördelar/nackdelar.
-Vad säger andra om matchen och hur ser deras analys/speltips ut?
-Jämför de olika oddsen hos olika spelbolag för att få det bästa.
-Vilken spelstil eller taktik vill du prova på?

Med det sagt så ser du själv att det krävs tid och energi för att försöka vinna mer på odds och betting. Med mer fakta och analys om matchen så har du mer information att ta med dig innan du placerar ditt bet. Om valet inte känns rätt? Då är det bara att analysera nästa match istället! Det är så man ökar vinstchanserna på odds, förhasta dig inte på första bästa.

Gå inte på känsla, som att spela på ditt favoritlag som ett exempel. Jaga inte upp dig själv om du förlorar. Du har din budget satt och är beredd på att vinna eller förlora. Att jaga dina förluster är alltså inte aktuellt, du har ditt mål och din budget! Spelmissbruk ska inte bli en del av din vardag och om du misstänker detta så tar du till med åtgärder omgående.

Speltaktik "snöbollen"

Speltaktiken "snöbollen" är en rolig speltaktik som spelas av många. Med en låg summa pengar bygger du på någonting stort, vi ser ett exempel på om du börjar att spela med 100kr och återinvesterar dessa tio gånger på olika odds. Resultatet kan bli tusenlappar!
OddsInsatsVinst
1,50100:-150:-
1,50150:-225:-
1,50225:-337,50:-
1,50337,50:-506,25:-
1,50506,25;-759,37:-
1,50759,37:-1139,06:-
1,501139,06:-1708,59:-
1,501708,59:-2562,89:-
1,502562,89:-3844,33:-
1,502562,89:-5766,50:-

Långsiktighet med betting

Att lära sig nya saker, metoder och att applicera nya lärdomar tar sin tid. Förvänta dig inte att allt kommer flyta på direkt i början, eller i senare skede för den delen. “Om du inte gör misstag så lär du dig aldrig” är ett bra ordspråk och kan appliceras i många fall. Det finns de som försöker leva på betting, likt börsen och sen finns det dem som inte har tålamodet och spelar enbart för nöjets skull. Men som alltid finns inga säkra odds och säkra/garanterade vinster i odds och betting. Det gäller oavsett om du är proffs på betting eller nybörjare. Om du inte lärt dig det, så kommer du med största sannolikhet att lära dig det längre fram. Det gäller att hitta rätt spel med stor sannolikhet, sen är det bara att hålla tummarna att det går vägen enligt din analys.

Var inte orolig över att börja med små insatser och små vinster, det gäller inte att “gå all in på betting” som många tror. Se till börsen som ett exempel, många jublar över 5-10% årlig avkastning på sina investeringar. Varför skulle du inte kunna vara nöjd av att exempelvis vinna 10% av din insats om den sitter? Ställ inte för högra krav på att vinna så mycket som möjligt på en match! Sprid ut riskerna, följ upp dina spel och reflektera över om du kan göra något annorlunda, speciellt om det inte går bra. Vi önskar dig ett stort lycka till och spela som alltid ansvarsfullt!

Tipsbetting.se - FAQ - Vanliga frågor och svar om att vinna mer på betting

FAQ – Vanliga frågor och svar om att vinna mer på betting

Kan man vinna mer på betting?

Ja, det krävs en struktur och en strategi. Det gäller att inte betta på första bästa match!

Är man garanterad vinst om man bettar mer strategiskt?

Nej, det finns inga säkra matcher eller garanterade vinster inom betting. Det gäller att hitta rätt match med störst sannolikhet och därefter hålla tummarna.

Kan man leva på betting?

Det är riktigt svårt att leva och försörja sig på betting, att vinna är svårare än man kan tro. Det finns förmodligen dem som försöker att leva på betting, men hur svårt det kan tänkas vara låter vi vara osagt.

Hur mycket tid behöver jag avsätta för att bli ett proffs på betting?

Väldigt individuellt, lägg den tid du behöver för att lära och förstå saker och ting. Samt för att kunna fatta ett beslut som kan öka dina chanser till vinst.