Sveriges Bästa Spelbolag 2023

Sveriges bästa spelbolag 2021 hittar du alltid hos oss! Välj det bettingbolag och oddsbolag du anser vara Sveriges bästa spelbolag 2021 här.Vi på Tipsbetting tar dig på en resa genom djungeln av alla Sveriges bästa spelbolag 2023 där ute. Därför kommer vi alltid att skriva recensioner om de olika bettingbolag vi rekommenderar. När du ska välja ditt oddsbolag, spela på sport hos bettingbolag eller bara se dig omkring – så finns vi alltid här som ditt absoluta förstahandsval!

Hitta Sveriges bästa spelbolag 2023

Om du bara vill ha en snabb överblick över de spelbolag som vi anser vara de bästa ute på marknaden, så kan du sluta läsa här och istället lägga fokus direkt på den topplista vi har på sidan. Vi kommer att gå igenom befintliga och nya spelbolag. Vad du bör känna till är att vi inte stödjer spelbolag utan svensk licens. Känner du sug efter casino så hittar du mer information här!

Du kommer idag att hitta massvis med bettingbolag som erbjuder olika lösningar för att värva dig som kund. Oddsbolag idag har väldigt bra hemsidor både för datorn och för mobilen. Andra innehar även appar som går att ladda ner och fungerar utmärkt i de flesta av fallen.

Sedan den nya lagen om Svensk spellicens så har många skojare valt att lämna marknaden i Sverige. Detta tycker vi är väldigt bra och fördelaktigt för dig som spelare där du slipper oroa dig för skatter och andra bedrägerier. Vi hjälper dig att hitta till de bästa spelsidorna, vi kör därför vidare i jakten på Sveriges bästa spelbolag 2023!

Vilket av alla Sveriges bästa bettingbolag 2023 som passar dig

Denna frågan hör till en av de vanligaste vi får till oss, vart ska jag spela? Här är du som individ den viktigaste faktorn till att kunna välja Sveriges bästa spelbolag 2023. Du kan alltid utgå från dig själv genom att ställa dig själv några frågor:

 1. Vem är jag, vem är min karaktär?
 2. Vad vill jag spela på?
 3. Hur vill jag spela?
 4. I vilken miljö befinner jag mig i när jag spelar?

Att tömma dig själv på frågor är det bästa sättet att hitta ett utgångsläge som du kan jobba utefter. Därefter kan vi gärna hjälpa till med att gå igenom olika punkter vi anser är viktiga för dig som spelare. Vi ger dig de 5 viktigaste punkterna som du bör ha koll på i jakten på Sveriges bästa spelbolag 2023 och dessa går vi igenom här:

 1. Spellicenser – Svensk spellicens är ett måste för Sveriges bästa spelbolag 2023!
 2. Spelsätt – Vad du kan spela på hos ditt bettingbolag
 3. Odds – De bästa oddsen för din speltyp
 4. Funktioner – Livestream, support och betalningsmetoder hos oddsbolag
 5. Bonusar – Ha koll!

Spellicenser hos Sveriges bästa oddsbolag 2023

Slänga alltid ett öga på spelinspektionens hemsida för att få koll på om ditt bettingbolag är med i listan, vi är alltid noga med detta då vi enbart stödjer oddsbolag med Svensk spellicens. Vi har tidigare pratat om monopolet i Sverige där bara statligt ägda bolag som Svenska Spel tidigare fick bedriva spelverksamhet i Sverige.

Många oddsbolag hittade dock kryphål för att kunna nå den svenska marknaden genom att exempelvis placera sin verksamhet utomlands. Därför kom också en ny lag att träda i kraft Januari 2019 som öppnade marknaden för andra bettingbolag i Sverige. Tack och lov fick vi tack vare den nya lagen även bort oseriösa aktörer från marknaden. Sveriges bästa spelbolag 2023 måste numer anpassa sin verksamhet och förhålla sig till de riktlinjer skolinspektionen tagit fram, samt betala skatt till den Svenska staten för sin verksamhet. Dessa regler och förhållningssätt är väldigt positiva och värnar främst om dig som spelare.

Spelsätt hos dina oddsbolag

Att hitta just ditt rätta jag hos olika bettingbolag är en viktig faktor.

-Vad vill du kunna spela på?

-Nöjer du dig med den svenska fotbollsligan i Allsvenskan? Söker du dig mot Asiatiska ligor?

-Är E-Gaming det primära för dig?

Välj ut det du brinner för och vilket intresse du har! Eller så väljer du rätt utefter de speltips du kommer att följa och spela efter.

När du väl funnit din sport hos ditt oddsbolag så ser du till att utforska dess marknader. Vilka marknader finns kopplade till din spelstil? Är det bara den klassiska 1X2 varianten eller finns fler alternativ, kanske antal mål – hörnspel – kortspel, osv.

Odds hos Sveriges bäst bettingbolag 2023

Att spela hos olika oddsbolag är inte helt ovanligt, det kan vara både roligt och kännas ganska flexibelt. Varför många väljer att spela hos flera bolag är just att oddsen är olika beroende på vilket bettingbolag du bettar på. Men stirra dig inte helt blind på oddsen! Ibland får man ta höjd för andra saker, exempelvis betalningsmetoder. Därför kan man ibland välja att spela på lite lägre odds om man anser att betalningsmetoderna är så fina att man kan ta ut sina pengar nästan direkt. Till skillnad från att behöva vänta flera dagar på att få ut sina pengar om man väljer det andra bolaget med lite högre odds.

Funktioner hos spelbolag

Rätt verktyg är en viktig faktor för dig som spelare. Ställ olika oddsbolag i jämförelse när det kommer till detta! Funktioner är olika bettingverktyg bettingbolag har och kan erbjuda dig som spelare. Vi tycker att Sveriges bäst oddsbolag 2023 ska ha någon form av verktyg som:

 • Livestream
 • Statistik
 • Live Bet
 • Cash Out
 • Bonusar
 • Mobilvänlighet
 • Support

Vad anser vi är ett måste hos spelbolaget?

AlternativÄr ett måste?Finns hos våra partners?
LivestreamNejJa
StatistiskJaJa
Live BetJaJa
Cash outJaJa
BonusarNejJa
MobilvänlighetJaJa
SupportJaJa
Stort utbudJaJa

Livestream hos spelbolag

Ger dig möjlighet till att faktiskt titta på laget du bettat på Live. Tack vare att vissa spelbolag har rättigheter att sända visa event, så att du kan följa och analysera ditt event direkt. Du kanske ser att ditt lag presterar bättre än väntat och väljer därför att satsa ännu mer krut på dem. Alternativt får det dig och inse att det är dags att säkra en del av vinsten pga att det inte alls går så bra som det var tänkt.

Statistik hos spelbolag

Är fint att kunna luta sig tillbaka mot! Vare sig du tittar på eventet eller inte. De flesta spelbolag erbjuder detta idag, men håll koll då andra inte alls är lika förtjusta i det. Tack vare statistik så kan du exempelvis följa allt från:

 • Bollinnehav
 • Skott på mål
 • Skott utanför mål
 • Hörnor
 • Kort

Listan kan göras väldigt mycket längre. Detta underlättar för dig om du vill ha koll på vad du faktiskt spelat på och hur nära ditt resultat du är. Om inget annat kan detta underlätta ytterligare för dig när du väljer att placera ditt nästa bet.

Förklarat de olika funktionerna

Live Bet hos Sveriges bästa spelbolag 2023

Med alla dessa funktioner så vill man ju inte bara vara med och spela innan ett event har startat. Man vill kunna vara med om man har färsk statistik i realtid, om man tittar på sitt event Live eller befinner sig på plats. Då har vi något som heter Live Bet vilket möjliggör för dig att under ett events gång kunna placera ditt bet. Helt fantastiskt att vi har spelbolag som erbjuder denna möjlighet, även den idag är väldigt vanlig hos bettingbolag.

Cash Out hos spelbolag

Detta är också något som är populärt idag! Cash Out eller säkra din del av vinsten är en funktion som tagit marknaden med storm. Många erbjuder den, några få inte. Även de som erbjuder den kan ha olika möjligheter till Cash Out, dvs att du inte kan säkra din del av vinsten på alla marknader. Men när vi bettar så brukar vi alltid gå in med inställningen att det inte kommer att vara möjligt med Cash Out. Dels för att inte få in vanan för funktionen och dels för att inte bli negativt överraskade ifall det inte skulle fungera.

Funktionen innebär helt enkelt att du under matchens gång kan välja och ta in en del av vinsten. Ta som exempel att du lagt ett bet på en match med 2.00 i odds och med en insats på 1000kr, ditt lag ska vinna. Sätter ditt lag ett mål kan du redan innan matchens slut säkra en del av vinsten. Alltså kanske du redan nu kan stänga ditt spel men får enbart 1500kr istället för 2000kr möjliga.

Väldigt skönt att ha denna möjlighet om du följer ditt spel Live och vill stänga i förväg.

Bonusar hos spelbolag

Kolla efter relevanta bonusar för ditt spelande. Många gånger hittar du fina bonusar som exempelvis riskfritt spel, där kan du satsa en summa och sedan få pengarna tillbaka om det inte skulle gå hem. Det ger lite mer mod och med hjälp av många bonusar har du ofta chans att testa dig fram till ditt favoritsätt att spela. Med bonusar följer också vissa villkor och regler, glöm inte bort att ha koll på dessa.

Mobilvänlighet hos spelbolag

Med vilka enheter är vi idag oftast inne och bettar? Jo, via mobila enheter givetvis.

Vissa spelbolag har nämligen (väldigt sällan idag) bara anpassat sin hemsida för datorer. Det är därför ytterst viktigt att du tar och tittar på sidan via din mobila enhet. Detta för att se så spelbolaget möter de kraven som behövs för ditt bettande. Många gånger kan spelbolag också ha utvecklat appar för sina tjänster, det underlättar något ytterligare.

Support hos spelbolag

Engelska som språk i all ära, det är många som kan och behärskar språket. Men inte alla kan uttrycka sig lika enkelt som med det Svenska modersmål språket, inte alla kan heller Engelska. Håll därför utkik efter spelbolagens möjlighet till kundtjänst och support.

Många gånger erbjuds kundtjänst och support på svenska. Men det förekommer fall där det bara är agenter som enbart pratar Engelska. Andra bolag kan verkligen krångla till det och vill att du läser deras frågor och svar istället för att få prata eller skriva med någon. Det kan kännas väldigt svårt att få den hjälpen man behöver om man nu behöver den, så släng ett extra öga på vilka alternativ de har för kundtjänst och support.

Betalningsmetoder hos spelbolagen

Vi har nämnt det lite lätt, betalningsmetoder hos spelbolagen har börjat bli extremt viktigt. Snabba, säkra och användarvänliga metoder för insättningar och uttag är extremt viktigt för många numer. Att kunna spela utan registrering av konto och snabbt kunna sätta in och ta ut pengar är exempelvis en väldigt uppskattad metodik att spela via. Då är Trustly väldigt populär att använda som många spelbolag samarbetar med! Men det räcker inte där, spelare vill ha supersnabba betalningslösningar. Därför har många spelbolag implementerat swish som en betalningsmetod på både insättningar och uttag, det går riktigt snabbt och är mycket användarvänligt. Många av spelbolagen vi presenterar på sidan har swish, hitta ditt idag!

Betta på Sport hos Sveriges bästa oddsbolag 2023

Vi har varit inne på ämnet lite tidigare. Också har vi nämnt detta som en del av vad du bör ha koll på för att hitta just Sveriges bästa spelbolag 2023. Idag finns relativt mycket att välja bland när det kommer till spel. Många av bolagen har hur mycket sport som helst att välja mellan.

Du kommer helt klart att få se de kanske mest populära som:

Men det kommer även finnas fler roliga, roliga som existerar under en kortare tid – exempel:

 • “Vem blir president i USA”?
 • Blir “denne” statsminister i Sverige?
 • “Vem vinner Idol”?

Dessa listor kan självklart göras mycket längre så kika alltid på de olika alternativen. Det är väldigt sällan ett bettingbolag med Svensk spellicens erbjuder få möjligheter. Konkurrensen är så pass stor i Sverige att utgångsläget och standarden oftast är den samma för alla bolag. Snarare måste nya bolagen ständigt försöka hitta något nytt att locka sina kunder med. Något sådant kan exempelvis vara att ett oddsbolag fokuserar på att ha bäst odds för just Svenska Allsvenskan. Det gäller att kika på de olika möjligheterna, vi skriver mycket recensioner om olika oddsbolag med potential och dessa recensioner finner du på vår hemsida här.

Bonusar hos Sveriges bästa spelbolag 2023

Bonusar och kampanjer hos bettingbolag är helt magiska! Vi har mycket information om bonusar på vår sida. Detta för att du ska få så bra överblick som möjligt om vad som passar just ditt behov. Vad du behöver tänka på är att många bolag har snarlika bonusar. Det du behöver ha extra koll på är just att villkor och regler, dessa skiljer sig oftast åt från olika oddsbolag och bettingbolag. När du hittar din bonus som exempelvis riskfritt spel så ska du alltid kolla villkoren, ställ olika oddsbolag mot varandra för att se om den ena är bättre än den andre.

Vanliga frågor och svar om de bästa spelbolagen

FAQ – Vanliga frågor och svar om Sveriges bästa spelbolag 2023

Vilket är Sveriges bästa oddsbolag 2023?

Denna bedömningen kommer du som spelare att bäst avgöra, vilket är det bästa spelbolaget för dig? Vår lista med bolag är utvald med noga parametrar för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Vi skriver recensioner noggrant om deras utbud och funktioner, är du tveksam över ditt val kan du alltså alltid läsa våra recensioner om spelbolag.

Vilka oddsbolag har Svensk spellicens?

Håll dig alltid uppdaterad på skolinspektionens hemsida om vilka bolag som innehar en licens. Det kan förekomma att något spelbolag tappar sin Svenska licens om de missköter sig, vi har bland annat fått uppleva detta med exempel Ninja Casino under år 2019. Men hos oss finner du dock enbart spelbolag med Svensk spellicens.

Vilket bettingbolag är bäst för nybörjare?

Alla bolag vi samarbetar med är väldigt enkla för dig som nybörjare. Många gånger är dem även enkla när det kommer till att sätta in pengar via sin Pay N Play funktion. Där skriver du bara in det belopp du vill spela för och godkänner med ditt bankid, hur enkelt som helst. När du väl har genomfört din insättning hos spelbolaget så navigerar du dig oftast väldigt enkelt inne på deras hemsida. Det går därför väldigt snabbt att lära känna de olika spelsidorna.

Vilka av Sveriges bästa bettingbolag 2022 har bäst odds?

Här kan det skilja sig från marknad till marknad och från event till event. Om det viktigaste är oddset, då klickar du dig in på någon av de sidor vi rekommenderar och kikar på vilka av dem som erbjuder bäst odds just på ditt event. När du bestämt dig är det bara att köra!

Vilket bettingbolag har bäst bonus?

Ofta har spelbolagen snarlika erbjudanden och kampanjer, men villkor och regler kan skiljas åt. Vi informerar om vilka kampanjer ett bolag kör på just nu i vår topplista för Sverige bäst spelbolag 2023. Välj ut de du tycker känns mest relevanta och börja spela.