Speltips Allsvenskan | Malmö FF – IFK Göteborg | 25/4 – 2022

Speltips Allsvenskan | Malmö FF – IFK Göteborg | 25/4 – 2022

Speltips Allsvenskan | Malmö FF – IFK Göteborg, en riktigt bra och populär match inom den Svenska toppfotbollen. IFK Göteborg och Malmö FF har alltid varit stora rivaler sedan långt tillbaka. Även dessa lag som införskaffat sig mest antal titlar i Svensk historia. För bara några år sedan så var det lika i antal SM-guld, men Malmö FF har med en bättre ekonomi tagit sig förbi göteborgslaget blåvitt senaste åren. Men rivaliteten och svårigheten att sätta ett resultat på matcher mellan dessa lag är alltid lika svårt. Det spelar ingen roll hur bra eller dålig form någon av lagen har, så går matcherna hur som helst. Senaste 5 matcherna mellan lagen så har Malmö FF vunnit 4 av 5 matcher. Däremot inte med några tennis siffror, så dagens match blir spännande enkelt sagt och gjort. IFK Göteborg har startat säsongen med 10 poäng och inga förluster, medans Malmö FF har tagit sig igenom matcherna lite sådär.

IFK Göteborg har startat starkare än någonsin

IFK Göteborg tog tre raka segrar i starten av den Allsvenska säsongen 2022. Detta är något som inte hänt sedan 1994, vilket är 28 år tillbaka. De blåvita fansen har fått stå ut med mycket de senaste åren, både när det gäller ekonomi men också ett spelande IFK Göteborg, som jagar guldet. Närmaste chansen var 2009 då man var i en “Final” mot AIK på hemmaplan om SM-guld. Så med det sagt, så har denna säsong startat otroligt gott och väl från ett fins sammanhängande blåvitt som går mot SM-guld 2022. Tre vinster och en oavgjord match mot Djurgården senast. Det ger 10 poäng och en topp 3 placering i listan. Självklart kommer göteborgarna gå för 3 poäng i denna matchen. Och ärligt talat, så finns det stor chans att dom tar poäng med många gamla legendarer i laget.

Malmö FF har startat med en topp 5 placering

Malmö FF som knep ett SM-guld 2021, på målskillnad har visat sig vara ett lag som tagit för sig rejält medans andra lag gått på knäna ekonomiskt. Smart val, och med Europa pengar och således försäljningar har man dominerat Svensk fotboll senaste åren. Inte så svårt att räkna ut trotts allt. Men man kan se att drivet inte riktigt finns i laget längre. Man kan inte säga att Malmö FF är Sveriges bästa lag längre. Många andra lag går för SM-guld, och vi tror inte Malmö FF kniper ett guld detta året. Men man ska aldrig säga aldrig. Dom har startat helt okej och ligger på en topp 5 placering inför mötet med IFK Göteborg. Det blir spännande att se om om det blir en målrik match. Som vi sa tidigare så är det väldigt svårt att sätta ett resultat på en match som denna. Senaste matchen blev en flopp på 0-0 mot Värnamo, ett lag som för första gången spelar i Allsvenskan. Det kan också vara en morot för att gå ut hårt i denna matchen.

Speltips Allsvenskan | Malmö FF – IFK Göteborg

Som vi sagt så är detta en väldigt svårtippad match, vilket faktiskt gör att vi skippar vinst eller förlust på denna match. Vi kommer istället satsa på att det finns ett tryck från båda parter med mycket skott och annat. Så vi säger att det kommer att bli en hel del hörnor i matchen ikväll! Vilket vi fått ett bra odds av LeoVegas på hela 1.98 gånger pengarna att det blivr 10.5 hörnor eller mer i matchen. Detta inkluderar båda lagen.

Över 10.5 hörnor ger hela 1.98 gånger pengarna hos LeoVegas

Detta är inget orimligt spel med två lag som kommer att gå framåt. Därför tycker vi att detta är ett riktigt bra spel på kvällens match mot två rivaler som har mest SM-guld i Sverige.

OBS! Tänk på att oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras! Vi önskar er alla som ryggar ett stort lycka till och ser fram emot detta härliga möte mellan Göteborg – Djurgården.

Spelet finns hos en utav de skönaste bettingsajterna!

Matchen kan spelas hos LeoVegas, klicka här för att komma vidare till LeoVegas (Annonslänk)!

18+ år | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller
stödlinjen.se | spelpaus.se

Relevanta artiklar