Följ ditt spel med FlashScore

Vill du precis som vi hitta till vinnande spel och spelvärda odds? Här på Tipsbetting gör vi allt vi kan för att presentera trovärdiga och genomarbetade rekar. Alla gillar ju ett vinnande spel! För att plocka ut de bästa oddsen och hitta till speciella spelvärden som förvandlar insats till vinst är en pålitlig källa till statistik och sportinformation och A och O. En sådan är FlashScore – världens mest använda app för sportresultat, målservice och statistik. 

Störst på fotboll

Om du håller fotbollen närmast hjärtat är FlashScore den perfekta partnern att ha i datorn, surfplattan eller mobilen. Du får då målservice i realtid för ditt favoritlag och för alla andra lag och matcher du väljer. Livescore är helt enkelt i FlashScores eget DNA och man gör det på ett överlägset sätt. Det är inte så konstigt att omkring 100 miljoner användare världen över väljer just FlashScore. Av dessa användare återfinns 100.000-tals användare i Sverige och flera följer svensk fotboll.

Om du följer en eller flera fotbollsligor och vill få information om matcher, spelscheman, skytteligor, se videoklipp med mål och höjdpunkter, ta del av livekommentarer och mycket annat är det här sportappen du inte får missa. Registrerar du ett gratis konto hos FlashScore kan du designa din egen liveupplevelse och alla dina val för lag, serier och spelare sparas och synkroniseras till alla dina inloggade enheter. 

Följ Stryktipset och dina oddsspel

FlashScore är inte bara utmärkt som verktyg för att följa dina oddsspel live – mål för mål, utan är även perfekt för att följa Stryktipset och andra tipsspel. Genom funktionen ”Mina Matcher” kan du som användare lägga till samtliga matcher på tipset och då få översikt när ett lag har en farlig målchans eller när VAR används i någon match. Allt detta syns direkt i matchlistan. Om du sedan klicka in på en match kan du se livekommentering, matchfoto och videoklipp, vilket är perfekt då inte samtliga matcher sänds på TV. Dessutom är inte ”pling” – målservicefunktionen i TV alltid så uppdaterad och snabb och när man tippar vill man snabbt få information om när ställningen förändras.

FlashScore finns att ladda ner på Appstore och GooglePlay. Det finns även en PLUS-version av Androidappen att ladda ner på företagets svenska hemsida.

Flashscore

Flashscore