Sverige missar fotbolls-VM i Qatar 2022

Tipsbetting.se - Polen - Sverige fotbolls-vm 2022 - Sverige åker ut fotbolls-VM 2022 i Qatar

Sverige missar fotbolls-VM i Qatar 2022

Vårt kära Sverige missar fotbolls-VM i Qatar vintern 2022. Det var i den avgörande matchen mot Polen som Svenska landslaget förlorade med 2-0 och där tog tyvärr också drömmen om ett Sverige i VM slut. Matchen spelades och avgjordes tisdagen den 29e mars (2022-03-29) 2022. Vi såg ett piggt Sverige under den första halvleken av matchen, där det i första halvlek slutade 0-0. Men i andra halvleken av matchen började Polen “vakna till liv” och misstag kostade oss tyvärr dyrt! Jesper Karlström gick in hårt mot den Polske Grzegorz Krychowiak och straffen var ett faktum som Robert Lewandowksi satte säkert i matchminut 50.

I ett senare skede, matchminut 72, missar Danielson tyvärr att ta emot bollen och den Svenska målvakten Olsson hinner inte reagera när Piotr Zieliński sätter den i mål. 2-0 i matchen och likaså vid slutsignalen, Sverige hade fina målchanser men tyvärr gick det inte hem hela vägen denna gång. Zlatan Ibrahimovic som kom in sent i matchen kunde tyvärr inte heller rädda oss när Sverige hade alla vassa anfallare på plan. Riktigt tråkigt när vi hoppades få se Sverige och Zlatan Ibrahimovic ihop i kanske ett sista fotbolls-VM i Qatar 2022. Vi får se hur framtiden utspelar sig, Zlatan kommer ju att spela så länge han vill och orkar kämpen.

Skandal i Polen – Sverige playoff för fotbolls-VM i Qatar 2022

Vi tycker att det är en ren skandal av arrangören att låta Polen – Sverige spelas på så vis i en sån viktigt match som playoff för fotbolls-VM i Qatar. Först och främst är det ett enda möte mellan lagen, ändå spelas inte matchen på en neutral plan, Polen får fördel på hemmaarenan. Hur många biljetter fick de Svenska fansen av cirka 55 000 platser? De Svenska fansen fick alltså 250 stycken (!) matchbiljetter mot Polen inför VM i Qatar 2022.

Vi finner inga ord i hur detta har styrts upp, först får vi ingen neutral plan och knappt några fans som kan ge stöd åt spelarna. Att det ens får gå till så ur uselt under 2022 finner vi tyvärr inga ord för. Men vi tackar våra kämpar ute på plan, Janne och ledningen för deras engagemang samt de få fans som kom för att stötta landslaget. Bättre lycka hoppas vi få i nästa fotbollsturnering!

Vanliga frågor och svar om Sverige i fotbolls-VM 2022

Kommer Sverige att spela i fotbolls-M Qatar 2022?

Nej, Sverige åkte tyvärr ut ur playoff och kommer därmed inte att vara med i fotbolls-VM.

Vilka förlorade Sverige mot i playoff för fotbolls-VM 2022?

De förlorade mot Polen med 2-0.

Har Sverige chans att ta sig till fotbolls-VM 2022?

Nej, Sveriges chanser är förbrukade.

Är det Zlatan Ibrahimovics sista chans till fotbolls-VM?

Det låter vi Zlatan själv avgöra, han kommer att spela så länge han vill och orkar.

Relevanta artiklar