Speltips Allsvenskan | IFK Göteborg – Djurgårdens IF | 20/4 – 2022

Tipsbetting.se - Speltips Allsvenskan IFK Göteborg – Djurgårdens IF 2022-04-20 - 20e April 2022 - avspark klockan 19.00

Speltips Allsvenskan | IFK Göteborg – Djurgårdens IF | 20/4 – 2022

Allsvenskan | IFK Göteborg – Djurgårdens IF – Nu jagar vi fjärde raka vinsten kamrater och självklart håller vi oss till Svensk fotboll igen! Det gäller att inte ha för bråttom när man spelar, nu är det äntligen dags att kika på nästa möjlighet inom Allsvensk fotboll 2022. Vi ska titta närmre på matchen där IFK Göteborg ställs mot gästerna från Stockholm, Djurgårdens IF! Matchen mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF spelas Onsdagen den 20e April 2022 (2022-04-20) på Gamla Ullevi i Göteborg, avspark väntas ske klockan 19.00 Svensk tid. Självklart är vi på plats när storlagen ställs mot varandra! Kommer du också?

Pulsen inför IFK Göteborg – Djurgårdens IF

IFK Göteborg har startat säsongen riktigt bra i den Allsvenska premiären i fotboll, tre raka vinster och man är laddad inför sin fjärde raka seger i ligan. Många trodde kanske att första mötet mot Värnamo skulle sluta illa! Men änglarna har hittills visat att dem är med på banan även om vi är i ett väldigt tidigt skede. Djurgårdens IF har vi inte riktigt fått grepp om än, men det är som sagt tidigt på säsongen. De visade en bra insats i det första Allsvenska mötet men föll sedan pladask mot Mjällby senast. Djurgården knep dock en seger hemma mot IFK Norrköping nu senast, är det vändpunkten? Vi tror dock att bägge lagen ser fram emot detta stormöte där två giganter i fotbollsallsvenskan ställs mot varandra i ett “riktigt prov” och en rejäl upphöjning väntas från båda lagen.

IFK Göteborg inför mötet mot Djurgårdens IF 20/4 – 2022

IFK Göteborg har hittills visat en fin form i Allsvenskan, 9 pinnar på tre matcher – full pott! Även om motståndet i vårt tycke inte har varit det absolut svåraste i vårt tycke så har grabbarna från Göteborg spelat riktigt bra fotboll. IFK Göteborg slog näst senast Helsingborg på bortaplan med 0-1 och även om vi borde ha fått se fler mål från laget så är det ändå ett godkänt resultat. Man visade även mot Häcken att storlaget IFK Göteborg är mer redo än någonsin när de vann borta med 0-2.

Med vinster mot Värnamo, Helsingborg och Häcken i ryggen väntar nu lite tuffare motstånd, Djurgårdens IF på hemmaplan. Vi tror att spelarna i IFK Göteborg är extremt laddade på att plocka hem sin fjärde raka vinst i Allsvenskan. Dock är det inget lätt match mot starka Djurgårdens IF som förra säsongen knep en tredje plats i Allsvenskan, grabbarna från Stockholm kommer inte att ge sig lätt!

Djurgårdens IF inför mötet mot IFK Göteborg 20/4 – 2022

Djurgårdens IF, fjolårets tredje bästa lag i Allsvenskan som alltså knep tredje platsen i tabellen 2021. De ställs nu mot ett laddat IFK Göteborg, Göteborg har dessutom riktigt starka supportrar på hemmaplan som stöttar laget nu. Djurgårdens IF visade stor styrka i inledningen på den nya säsongen men föll näst senast mot Mjällby med 1-0. Även om laget vann senast mot IFK Norrköping så blev vi inte helt imponerade av spelet.

Förmodligen borde revanschsuget hos Djurgården vara på topp och det ska bli att se hur grabbarna spelar mot tuffa IFK Göteborg. Dessutom vill nog Djurgården inte tappa allt för mycket i början utan vara med på toppen av Allsvenskan precis som IFK Göteborg.

FAQ – Vanliga frågor inför mötet mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Var spelas matchen mellan IFK Göteborg - Djurgårdens IF?

Matchen spelas i Göteborg på IFK Göteborgs hemmaplan, Gamla Ullevi!

När spelas matchen mellan IFK Göteborg - Djurgårdens IF?

Matchen spelas den 20e April 2022 (2022-04-20) med avspark klockan 19.00 Svensk tid.

Vem vinner matchen mellan IFK Göteborg - Djurgårdens IF 20/4-2022?

Det är en väldigt bra fråga! Det får vi se efter slutsignalen helt enkelt. Dock har vi ett speltips i matchen som vi tror stenhårt på.

Vart hittar jag bäst odds på matchen mellan IFK Göteborg - Djurgårdens IF?

Kom in tills oss för att jämföra hos flera olika spelbolag. Just nu har vi ett speltips inför matchen som vi tror stenhårt på!

Speltips Allsvenskan | IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Vi är övertygade om att matchen mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF är extremt svårtippad! Men vi har hittat ett spel som är riktigt lockande baserat på förutsättningarna för laget. Om vi blickar tillbaka mot förra matchen mellan lagen som skedde sent under 2021 så vann IFK Göteborg med 3-0 mot Djurgårdens IF. Även där spelade IFK Göteborg på hemmaplan och änglarna väntas nu återigen mötas av en stor publik med enormt tryck på läktaren. Något som som klär de flesta lagen, inte minst IFK Göteborg, änglarna från Göteborg!

Kom ihåg att vi fortfarande är tidigt inne på säsongen, men vi tycker ändå hittills att IFK Göteborg har visat bäst form av båda lagen. Därför har vi tittat närmare på ett spel som vi tycker passar utmärkt för oss, enligt spelbolagen är nämligen IFK Göteborg “underdogs” och Djurgårdens IF mer av favoriter. Vi tycker dock tvärtemot, att det är mer av en jämn match och oddsen bör vara mer jämlika, men vi tackar och tar emot!

Pengarna tillbaka vid oavgjort (DNB) – IFK Göteborg | 2,30 gånger insatsen

En ren vinst för IFK Göteborg är helt klart lockande, men vi hittar istället spelvärde på pengarna tillbaka vid oavgjort för IFK Göteborg. Om IFK Göteborg vinner så får vi alltså insatsen gånger 2,30 i skrivandes stund. Om lagen spelar oavgjort så får vi istället insatsen tillbaka! Det tycker vi är riktigt generösa odds och tackar spelbolaget för de fina oddsen.

OBS! Tänk på att oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras! Vi önskar er alla som ryggar ett stort lycka till och ser fram emot detta härliga möte mellan Göteborg – Djurgården.

Spelet finns hos en utav de skönaste bettingsajterna!

Matchen kan spelas hos Mr Green, klicka här för att komma vidare till Mr Green (Annonslänk)!

18+ år | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller
stödlinjen.se | spelpaus.se

Relevanta artiklar