Speltips Svenska Cupen | IF Elfsborg – GIF Sundsvall | 19/2 – 2022

Tipsbetting.se -Speltips Svenska Cupen IF Elfsborg - GIF Sundsvall 19 februari - 2022

Speltips Svenska Cupen | IF Elfsborg – GIF Sundsvall | 19/2 – 2022

Nu har det äntligen blivit dags för Svensk fotboll igen och blickarna riktas mot Svenska Cupen | IF Elfsborg – GIF Sundsvall i grupp 4.

Grupp 4 består av 4 lag och detta är lagen som ska ställas mot varandra där vinnaren tar sig vidare:

  • IF Elfsborg
  • Degerfors IF
  • GIF Sundsvall
  • Skiljebo SK

IF Elfsborg tar emot GIF Sundsvall på Rydahallen i Borås och vi ser potential i mycket generösa odds som vi ska titta vidare på hos detta spelbolag!

Pulsen inför IF Elfsborg – GIF Sundsvall

Ett Elfsborg som ändå har haft en skaplig säsong i fjolårets Allsvenskan och som dessutom klamrade sig fast på en fjärdeplats i ligans omgång. Nu väntas en match mot nykomlingen som tog sig till Allsvenskan 2022, GIF Sundsvall! GIF Sundsvall som hade en helt fenomenal  säsong i Superettan och tog sig hela vägen upp till de största klubbarna i Sverige inför 2022. Men innan de möts där så ska vi skåda lagen i ett spektakulärt fotbollsmöte för Svenska Cupen där Elfsborg på förhand känns som klara favoriter. Matchen spelas lördagen den 19e februari kl 13.00 Svensk tid på Rydahallen i Borås.

IF Elfsborg inför Svenska Cupen 19/2 – 2022

IF Elfsborg avslutade säsongen i Allsvenskan med en bortavinst mot Örebro där man kom fyra i tabellen och klamrade sig fast kvar i Allsvenskan inför kommande säsong.  Ser vi till formen hos Elfsborg inför mötet mot GIF Sundsvall i Svenska Cupen så har man enbart två förluster på de 10 senast spelade matcherna. Nu har spelarna inte spelat match på ett tag och matchen mot Randers blev inställd pga pandemin. Men vi kan ju hoppas att maskineriet håller i sig än och att de tränat på bra inför mötet. De har samtidigt två träningsmatcher kvar innan mötet mot Sundsvall där de hinner spela in sig någorlunda innan allvarets stund.

GIF Sundsvall inför Svenska Cupen 19/2 – 2022

GIF Sundsvall visade verkligen vägen i Superettan och tog sig hela vägen upp till en placering i Allsvenskan inför kommande säsong 2022. Kommer Sundsvall att spela lugnt och satsa helt ut på Allsvenskan eller kommer man att ge järnet i både Svenska Cupen och Allsvenskan? Vi tror att grabbarna från Sundsvall kommer till Borås med “bra krut” och ett gott humör, för att redan där försöka ställa till det för ett rutinerat Allsvenskt lag som Elfsborg! Sundsvall har enbart 1 förlust på sina 10 senaste matcher, dessvärre avslutade man säsongen med en förlust borta mot GAIS. Men å andra sidan var den största vinsten för dem redan avklarad. Laget har också två träningsmatcher kvar innan stormötet mot Elfsborg som man kan spela ihop sig på, sen väntar Svenska Cupen.

FAQ – Vanliga frågor inför mötet mellan IF Elfsborg – GIF Sundsvall

Var spelas matchen mellan IF Elfsborg - GIF Sundsvall?

Rydahallen i Borås - Lördagen den 19 februari 2022.

Vart kan man betta på IF Elfsborg - GIF Sundsvall?

Denna match har vi tidigt hittat hos ett spelbolag med Svensk spellicens, du hittar mer information här hos oss.

Vart kan man köpa matchbiljetter?

Kolla exempelvis på Elfsborgs hemsida under ebiljett sektionen för att se priser och utbud.

Hur ser startelvorna ut i IF Elfsborg - GIF Sundsvall?

Det är just nu för tidigt för att säga, håll utkik på lagens hemsidor och håll dig uppdaterad innan matchstart.

Speltips Svenska Cupen | IF Elfsborg – GIF Sundsvall

Senast lagen möttes var längesedan, Augusti 2019 där IF Elfsborg vann över GIF Sundsvall med 1-2. Tittar vi på de senaste 5 matcherna mot varandra så ligger vinsterna i Elfsborgs händer 4 av 5 gånger, kommer historien att återupprepas tro? Det är cup och vad som helst kan givetvis hända! Men vi tror stenhårt på Elfsborg som länge varit med i Allsvenskan och som dessutom spelat mot Sveriges bästa klubblag i många år. Inte minst så visade man riktigt starka muskler under fjolårets omgång i Allsvenskan. Även om Sundsvall är glada och laddade inför en kommande säsong i Sveriges bästa liga, så tror vi att Elfsborg är det mer rutinerade laget här, att inte glömma inför en stark hemmapublik som kommer att heja fram sin svart gula mannar. Det som återstår att se är startelvan man ställer upp med här, vi hoppas på ordinarie startelva och att man inleder cupen med rykande fart.

Vinst IF Elfsborg | 1,55 gånger insatsen

En rak vinst till Elfsborg ger generösa odds och kan spelas som singel eller i kombination med något annat. Vi riktar ett stort tack till oddsen 1,55 på ren vinst Elfsborg som du kan hitta hos spelbolaget här i skrivandes stund. OBS! Tänk på att oddset är en rörligt siffra som kan komma att ändras! Vi önskar er alla som ryggar ett stort lycka till och ser fram emot detta härliga möte.

Matchen kan ryggas här!

18+ år | Spela ansvarsfullt
stödlinjen.se | spelpaus.se

Relevanta artiklar