Speltips 14/8 Barcelona – Bayern München | CL Kvarstfinal

Speltips 14/8 Barcelona - Bayern München | CL Kvarstfinal

Speltips 14/8 Barcelona – Bayern München | CL Kvarstfinal

Barcelona slutade efter en väldigt jämn säsong gentemot Real Madrid som ligatvåa och fick se ärkerivalen Real Madrid lyfta ligapokalen. Barcelona har inte riktigt nått sin potential trots att både Lionel Messi och Luis Suarez har levererat. Griezmann har inte riktigt blivit den stjärna man förutspådde att han skulle bli i Barca men detta ger utrymme för talanger som Ansu Fati att växa. Man ställs mot ett formstarkt Bayern München mot en av världens just nu främsta strikers, Robert Lewandowski. För att Barcelona ska ta sig vidare så räcker det ofta med att Messi har en bra dag. Suarez levererar alltid jämna och prestationer i hög klass vilket vi även förväntar oss i den här matchen. Ska man lyckas stoppa Bayern München så gäller det att man håller koll på Lewandowski och även Perisic och Gnabry som kommer att söka sig runt Barcelonas ytterback för att vika in längs kortlinjen.

Bayern München lyckades dra det längsta strået i Bundesliga och plockade titeln efter en kanonsäsong av Robert Lewandowski. Med sina 34 mål så toppade han skytteligan i Bundesliga, dubbelt så många som skytteligatvåan Jadon Sancho. Robert Lewandowski kommer högst troligt inte ha några större problem mot Barcas försvar. Han behärskar i princip alla egenskaper som en anfallare ska göra och vi tror därför inte att motståndet kommer spela någon större roll för Robert Lewandowski så länge han får bollar att jobba på.

Speltips 14/8 Barcelona – Bayern München | CL Kvarstfinal

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Oavgjort (2,38 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en jämn match där bägge lagen inleder med fokus på possession-spelet samtidigt som bolljagande laget kommer sätta stor press på bollhållande laget. Det skiljer inte hästlängder lagen åt och därför så tror vi på en jämn match. Dock så är Bayern München favoriter att ta sig vidare, men även Barcelona kan slå vilket lag som helst även om dom inte spelar på sin allra yttersta potential. Vi väljer därför att spela oavgjort i halvtid till 2,38 gånger pengarna som på förhand känns fullt rimligt med tanke på att det är ett enkelmöte i ett toppmöte.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar