The Zlatan Challange hos Bethard

The Zlatan Challange hos Bethard

The Zlatan Challange hos Bethard

Nu är det snart dags för sommar och Fotbolls VM 2018 i Ryssland. En folkfest världen över som många har längtat efter. De flesta tycker att VM fotboll är något helt fantastiskt oavsett om man är en fotbollsälskare eller inte. Tävlingen pågår i ca 1 månad mitt i sommaren. Alla landslag samlar sina bästa spelare i ligor runt om i Europa och Världen för att försöka vinna guld för sitt land och landslag. Hela 48 landslag tävlar emot varandra och nu har Bethard tillsammans med Zlatan vaskat fram en riktigt rolig och spännande tävling inför VM.

The Zlatan Challange hos Bethard är alltså en tävling som gäller inför VM 2018 i Ryssland. Zlatan har gissat resultat och placeringar i alla matcher och grupper i gruppspelen. Det gäller då för dig som spelare att vinna över Zlatan och helt enkelt få mer poäng än honom. Gör du det finns chansen till att vinna hans Rolex klocka plus 100.000kr i cash. Den som inte vinner Zlatans klocka kan istället vinna andra rolex klockor och kontanter. De 1000 bästa utmanarna vinner pengar. Riktigt feeeet tävling.

Som de flesta känner till så har Zlatan Ibrahimovic blivit en ny icon hon Bethard och är nu delägare. Mycket roligt och spännande att ha med Zlatan hos detta spelbolaget. Kika på alla roliga reklamvideor och annat som spelats in. Det nyaste just nu är The Zlatan Challange hos Bethard vilket betyder att alla spelare hos Bethard kan vara med. Nya som gamla spelare! Är du inte medlem redan idag så är det bara att gå vidare till bethard registreringen längst ner i artikeln.

För att kunna delta i tävlingen behöver man först och främst registrera ett konto hos Bethard vilket du gör nedan. Du måste vara 18 år eller äldre.

Nu till det roliga vilket är priserna!

Första priset är Zlatans egna klocka (Rolex Yatch Master 40) med signerad box + 100 000 kr i kontanter.

Andra plats: Rolex Datejust 41 + 8.000 euro i kontanter.

Tredje plats: Rolex Milgauss + 7.000 euro i kontanter.

Fjärde plats: Rolex Explorer II + 5.000 euro i kontanter.

Femte plats: Rolex Oyster Perpetual 3 + 4.000 euro i kontanter.

Sjätte plats: Rolex Explorer + 3.000 euro i kontanter.

De 1000 bästa utmanarna vinner pengar och tävlingen är helt gratis! Registrera ditt konto för att utmana Zlatan i denna tävlingen hos Bethard somvi sammarbetar med och kan rekommendera för sportbetting och casino.

 REGISTRERA KONTO HOS BETHARD

 

Relevanta artiklar