Vinn en fotbollsresa till Premier League hos Betsson

Vinn en fotbollsresa till Premier League hos Betsson | Äntligen dags för en ny generös tävling av Betsson där du och en vän har möjlighet att kamma hem en fotbollsresa till värde av 20 000 kronor. Du får matchbiljetter, hotell och flyg till London betalt för att se Arsenal ta emot Liverpool på Emirates Stadium.

Nu ser Betsson till att ta fram de fina champagneflaskorna för se till att du och din vän tillsammans får åka ner till London för att se på en stormatch i Premier League. Har du aldrig sett en toppmatch i det engelska Premier League så är det dags att se till att få göra det. Bägge lagen har en fin säsong framför sig där de gör storsatsningar i form av värvningar och tränarbyten och allt är upplagt för en spektakulär match. Det kommer att bjudas på mycket fart och fläkt. Att få se Salah, Aubameyang, Sadio Mané och Lacazette spela på samma fotbollsplan är en chans som inte alltid dyker upp. Se till att följa instruktionerna nedan och detta är en möjlighet som du inte vill missa.

Så här deltar du i kampanjen

1. Anmäl dig till kampanjen, gör en insättning och lägg ett kvalificerande spel med Betssons mobilfunktion ”BetBuilder” för minst 100 kr till minimum-odds 2,50.
2. Efter att du lagt ditt första kvalificerade spel så får du direkt ett riskfritt spel till värde av 100 kr att använda på Premier League.
3. Ditt högsta vinnande BetBuilder-odds i kampanjen kommer att placeras på en leaderboard och priserna följer nedan.

De 25 bästa får följande priser

1. Fotbollspaket till London av ett värde på 20 000 kr.
2-3. 1 000 kr kontant på ditt Betsson-konto.
4-10. 500 kr att spela för, helt gratis.
11-25. Riskfritt spel till värde av 200 kr.

Registrera dig här för att delta i kampanjen!

Relevanta artiklar