Fira VM med Comeon! Sätt in 500kr och få 1500kr + VM bollen!

Fira VM med Comeon! Sätt in 500kr och få 1500kr + VM bollen!

Fira VM med Comeon! Sätt in 500kr och få 1500kr + VM bollen!

Idag är det dagen många fotbollsälskare har väntat på nämligen Fotbolls VM 2018 i Ryssland. En hel månad av landslagsfotboll väntas under sommaren. Hela världen glänser av solsken och fotbollsfeber under detta mästerskap som både förenar länder och människor till en stor fest av glädje. Folk som vanligtvis inte ens kollar på fotboll älskar denna turneringen. VM är något helt unikt och alla länder i världen vill vara med och delta i denna världsfest som spelas vart fjärde år i olika länder runt om i världen.

Ett världsmästerskap som vårt kära Sverige har kvalat in till efter flera bragdmatcher. Vi hamnade i en kvalgrupp som inte alls var enkel med Frankrike och Holland i gruppen. Landslaget löste flera fina poäng från dessa lagen och kom på andra plats i gruppen.

Ett dubbelmöte i playoff mot Italien väntade. Match nummer 1 slutade 1-0 till Sverige hemma och returen borta mot Italien slutade 0-0 vilket tog Sverige vidare och bänkade Italien för VM spel denna omgången.

Det betyder att Sverige äntligen spelar VM igen efter många år. Nu är det dags för vårat blå gula landslag att visa att vi kan spela fotboll och utmana de större nationerna i denna härliga sport. Våran grupp består ut av Tysklans, Sydkorea och Mexiko vilket är en medelsvår grupp. Vi har en stor chans att faktiskt komma på andra plats i gruppen. Tyskland ligger etta på fifa rankningen av landslag vilket är förståeligt.

Fira VM med Comeon! Sätt in 500kr och få 1500kr + VM bollen!

Det stämmer, sätt in 500kr så får du 1500kr att spela för + en VM boll på köpet. Vi tycker att denna kampanj är helt världsklass. Perfekt inför sommaren att få en helt ny vm fotboll. Heja Sverige och Heja ComeOn!

Kampanjen gäller nya kunder! Det du behöver göra är att registrera ett konto här nedan och sedan sätta in 500kr och du har 1500kr att spela med och ComeOn skickar hem bollen på posten till dig. Heja Sverige

REGISTRERA ETT KONTO HOS COMEON

 

Relevanta artiklar