Zlatan till fotbolls-EM 2021

“Har vi en comeback? -Zlatan till fotbolls-EM 2021”

Det har varit mycket rykten i dagarna om Zlatan till fotbolls-EM och landslaget. I media och sociala medier florera “nyheterna” om att Zlatan Ibrahimovic gör en comeback till det Svenska landslaget i fotboll. Kanske ser vi honom också i fotbolls-EM 2021. Men vad vi vet så har förbundskaptenen Janne Andersson inte riktigt bestämt sig helt hundra än. VM-kval truppen räknar man med att ta ut den 16e Mars 2021.

Redan i slutet på år 2020 så öppnade Zlatan Ibrahimovic dörren för en comeback till det Svenska landslaget i fotboll, glädjen bland många Svenska supportrar i Sverige vart enorm. Att äntligen se en av landets kanske främsta fotbollsspelare återvända till blå och gult, är en dröm för många. Sedan finns det andra som självklart tycker annorlunda av olika skäl, men så är det alltid i ett land av demokrati! Man får tycka vad man vill, men Zlatan Ibrahimovic är en av landets stora ikoner, både som person men även inom fotbollen. Att få honom tillbaka tror vi skulle ge Sverige ett lyft i fotbolls-EM 2021

Vad skulle det innebära att ha Zlatan till fotbolls-EM 2021?

Kan vi bara för ett kort ögonblick blicka mot vad som har hänt sedan Zlatan Ibrahimovic återvände till Milan? Milan är med i toppstriden just nu och krigar om en plats till Champions League, dessutom kanske de vinner hela Italienska Serie A – vem vet? Det lyser självförtroende om Zlatan Ibrahimovic, man har ju därför svårt för att låta bli att tänka på “Yes we can” när man ser Zlatan Ibrahimovic. Vågar vi fundera på vad som skulle hända om vi tog med Zlatan till fotbolls-EM 2021 men också VM-kvalet?

Den mentaliteten och den vinnarskallen behövs i ett lag för att smitta av sig till andra. Dessutom den erfarenheten herren besitter och skickligheten inom fotboll gör honom till en av världens mest unika fotbollsspelare i vårt tycke. “Kan vi tänka oss en trio i din främre raden som Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski och Alexander Isak?” Ja tack från vår sida, ta Zlatan till fotbolls-EM alla dagar i veckan! Nu återstår att se vad Janne bestämmer sig för att göra den 16e Mars inför VM-kval truppen. Vi ser självklart fram emot en riktig fotbollsfest framöver!

Glöm inte ha koll på de olika bettingbolagen inför landslags festerna du finner hos oss.

Få koll på landslaget i fotboll och truppen här!

Zlatan till svenska landslaget 2021

Relevanta artiklar