Zlatan till Svenska Landslaget – Bekräftat

Zlatan till Svenska Landslaget - Bekräftat! Det var på tiden för comeback! Redan uttagen till VM-kval matcherna i mars! Riktigt kul!

Zlatan till Svenska Landslaget – Bekräftat

Då var det dags att presentera en ny spelare Zlatan till Svenska landslaget. Zlatan Ibrahimovic är nu bekräftad att komma tillbaka till vårat kära Svenska landslag. Vi skrev en tidigare artikel Zlatan till fotbolls-EM 2021 där vi spekulerade kring om kungen skulle komma tillbaka eller inte. Nu är det klart!

Zlatan klar för VM-kval truppen i Mars

Zlatan Ibrahimovic är självklart med och uttagen till truppen för VM-kvalen. Detta mot Georgien (25 Mars 2021), Kosovo (28 mars 2021) och till träningsmatchen mot Estland (31 mars 2021) vilket är riktigt kul och intensivt. Tre matcher på några dagar. Visst ska det bli spännande att för det första se dessa matcher. Men också se dom med Zlatan med i truppen igen. Det är nog väldigt många som hoppats på en comeback från denna herre redan till VM 2018 då Sverige tog sig hela vägen till kvartsfinal mot England.

Men efter det så var det nog inte så många som kunde ana att Zlatan Ibrahimovic faktiskt skulle komma tillbaka. Frågan som många tänker på är om det kommer att vara bra eller dåligt för det Svenska landslaget. Vi tror att det kommer att vara helt magiskt, Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski, Alexander Isak blir ju vassare än Messi, Neymar och Suarez.

Zlatan till Svenska Landslaget: Gammal bild på förbundets hemsida

En väldigt rolig sak med denna comeback är att på Svenska landslagets hemsida så kunde man se hela truppen inkl Zlatan. Grejen var att bilden på Zlatan var inte uppdaterad på säkert 20 år. utan en bild från starten. Något som enligt media var ett misstag och det ska tydligen inte finnas något speciellt bakom det. Men ändå väldigt kul sak! Hur många spelare lämnar ett landslag för att göra debut på nytt flera år senare. Det finns bara en sak och säga om det, ZALTAN IBRAHIMOVIC over and out!

Spela på matcherna via våra utvalda partners på Tipsbetting.se och känner du för att testa online casino mellan raderna så går det bra hos våran samarbetspartner Spelstart.se

Spela anvarsfullt!

 

Relevanta artiklar