[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] UNIBET SPORTBONUS

För den som söker en bra betting bonus så har Unibet ett riktigt bra utbud. För det första så erbjuder man två olika standard bonusar för helt nya kunder. Första bonusen är 500% upp 500kr vilket ger hela 600kr att spela för vid en insättning på 100kr (omsättningskrav 8 gånger) perfekt för den som vill mjukstarta. Andra bonusen är 200% upp till 2000kr vilket gör att man får 1500kr totalt vid en insättning av 500kr (omsättningskrav 4 gånger). Lägsta odds att spela på är 1.40 och gäller båda bonusarna. Tänk på att alla bonusar har ett tak på hur mycket bonus man kan få. Dessa exempel vi skriver ger max bonus för så lite pengar som möjligt. Bonusen väljer du när du går vidare till Hämta Bonus och registrerar ett Unibet konto. Riktigt bra och generösa bonusar!

Unibet har en hel del andra bonusar för befintliga kunder som kommer och går. Ofta får man erbjudanden på mailen om man är medlem. Finns intresse för mer än startbonusen så rekommenderar vi att följa både Unibets och Våra nyhetsbrev för info om bonusar.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

Unibet har ett av de bästa och största utbuden för svenska spelare med tusentals spela och marknader aktivt varje dag 365 dagar om året vilket gör att det alltid går att hitta roliga spel till bra odds inom de flesta sporter. Man har stor koll på Fotboll, Hockey, Tennis, Trav och UFC men erbjuder också spel på de flesta andra sporterna. Spela på alla möjliga varianter så som hörnspel, fulltid, resultat och hundratals andra varianter. Då Unibet satsar på så mycket olika spelvarianter så tröttnar man inte på utbudet. Sen erbjuds också något som kallas Supertoto och Superscore som man kan jämföra med Svenska spels Stryktipset och Bomben.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

Livebetting är något som har blivit väldigt populärt. Hos Unibet är det väldigt kul att spela live då man kan följa liveuppdaterad statistik hela tiden under matchens gång. Dessutom erbjuder Unibet tusentals livestreams av matcher och sporter. Möjligheten finns alltså under många event att kolla på exempel fotbollsmatchen helt live på deras sida vilket inte blir mer live än så. Detta är något som ingår för dig som kund hos Unibet. Utöver detta så är utbudet på spel och varianter helt magiskt. Man hittar hur mycket olika spel som helst vilket gör att man inte bara har möjligheten att lägga ett spel innan match utan när som helst under matchen. Anpassa ditt spel efter form och genom vad som känns bäst medans matchen är igång antingen via live statistik eller stream.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Som kund hos Unibet finns möjligheten att använda Cash Out funktion som har blivit mycket populärt inom betting då man har möjlighet att sälja sitt bett innan spelet är avgjort för att säkra upp sin vinst. Unibet bland de första spelbolagen att införa denna funktion. Något annat som är helt underbart är att alla kunder har tillgång till tusentals timmar live sport stream via Unibet TV som går att nyttja i datorn, mobilen och surfplattan. Det är även möjligt att streama ut till TV från Chromecast eller Apple TV. Detta för att låta spelande kunder både betta och kolla på matcherna live.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Hos Unibet kan man både sätta in och göra kostnadsfria uttag. Tidigare så var det avgifter på både insättningar och uttag men nu har det tagits bort för att vara ett av de bästa spelbolagen i Sverige. Det finns ingen som vill åka på småavgifter av denna typen. Tur att Unibet fixar biffen! Det finns hela åtta olika insättningsmöjligheter vilket vi listar upp här nedan för en så tydlig bild som möjligt.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Banköverföring via InstantBank, Trustly, Instand Banking eller Citadel
Vanlig Banköverföring via internetbanken
Telefoninsättning via din telefon
Paysafecard som är en kontantkortsbetalning
E-plånböcker som Skrill och Neteller

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto eller E-plånboken. När man begär en utbetalning från Unibet så går det generellt väldigt fort att se pengarna på kontot. Din begäran behandlas oftast direkt och i många fall finns pengarna redan dagen efter på kontot om inte annat bara någon dag efter. Så även här visar Unibet att det är ett riktigt bra bolag att spela hos.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Mobilbetting har blivt vanligare och vanligare. Skulle man jämföra spel via dator och mobil så skulle mobil vinna idag då de flesta gör de mesta sakerna via mobilen nu. Att spela via mobilen hos Unibet är helt perfekt då hela sidan är mobilanpassad för mobil och surfplatta. Det räcker med att gå in på hemsidan via mobilen så anpassar sig sidan automatiskt. Däremot finns det också möjlighet att ladda ner Unibet appen för ännu bättre anpassning vilket är helt magiskt. Det kan rekommenderas starkt att ladda ner appen för bästa resultat. Med mobilanpassning så har man möjligheten att spela vart man än befinner sig. På bussen, semestern, rasten eller på lunchen. Det viktiga är att möjligheten finns!

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Bra och enkel support hos Unibet för dig som Svensk spelare. Det går nämligen att nå den Svenska kundtjänsten mellan 08.00 – 02.00 varje dag via Chatt och Telefon. Efter dessa tider så finns möjligheten dygnet runt att kontakta deras Engelska support på samma sätt vilket gör att möjligheten till att kontakta Unibet finns 24/7 . Dessutom finns självklart möjligheten att kontakta Unibet via Mail men vill man ha ett direktsvar rekommenderas Chatt eller Telefon. Tydliga svar och bra service när vi testat att kontakta Unibets support.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se