SpottoCash

INNEHAR INTE SVENSK SPELLICENS
SpottoCash är något helt nytt inom betting. Man kan säga att det är som en blandning mellan lotto och betting. Spelet går ut på att man som spelare får se en bild på en fotbollssituation där alla detaljer finns förutom själva fotbollen som har tagits bort. Det Spelaren ska göra är att pricka in bollens position genom att kika på hur fotbollsspelarna är placerade eller rör sig. Man får helt enkelt analysera hela situationen för att komma fram till vart bollen faktiskt ska vara på bilden. Den som är närmast vinner 10.000 pund vilket är enormt. Dessutom vinner tio spelare 100 pund varje omgång som kommer närmast efter jackpott vinnaren.

[wp-svg-icons icon=”coin” wrap=”h4″] Kostnad för SpottoCash

För att spela hos SpottoCash behöver man köpa krediter i form av spots vilket man är en placering där man tror bollen finns. För 2 pund får man 3st bollar och ju mer man köper ju fler får man på köpet. Väljer man att lägga 15 pund så får man hela 50 bollar att placera på de veckorna som man vill spela på. Eller varför inte på en och samma vecka. Det handlar inte om så mycket pengar för att kunna vinna stort. Mycket handlar också om hur bra man själv är på att hitta den utplacerade bollen. Även om man inte vinner jackpot så får man poäng för varje gång man nuddar bollen som sedan kan nyttjas för spel.

[wp-svg-icons icon=”trophy” wrap=”h4″] Vinnare presenteras varje vecka

Vinnarna i SpottoCash presenteras varje Söndag och ett ny tävling startar på Måndag. En panel presenterar vinnarna. Panelen består av föredetta fotbollsspelare och domare. Panelen diskuterar och förklarar vart dom tror att bollen borde vara och bestämmer då vart bollen ska placeras. Den som är närmast panelens svar vinner. Ett roligt spel som man varje vecka kan följa vem som blir vinnaren och faktiskt tar hem hela 10.000 pund.

[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h4″] SpottoCash Bonus

Vi har ett extra bra erbjudande. Sätt in 5 pund och få 20 pund gratis att spela för vilket är riktigt bra. Testa om detta är något med lite extra pengar på köpet.

Testa SpottoCash idag | Sätt in 5 pund och få 20 pund gratis att spela för

Här nedan har vi en presentations video som visar lite mer om spelet.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se