Speltips 9/9 Frankrike – Holland Nations League

Speltips 9/9 Frankrike – Holland Nations League | Det är dags för ytterligare en stormatch i Nations league där VM mästarna Frankrike tar emot Holland.

Frankrike har haft en riktigt bra sommar och plockat ett VM Guld efter en fantastisk insats i sommarens VM. Första matchen i Nations League så ställdes man mot Tyskland på bortaplan där matchen slutade 0-0. Gruppen består av Frankrike, Tyskland och Holland och riktigt tuffa matcher väntar. Nu ställs man mot Holland och är pressade till att vinna matchen med tanke på att det är på hemmaplan och att man inte plockade mer än en poäng mot Tyskland. Frankrike har ett riktigt bra lag offensivt som defensivt och man förväntas att kunna vinna mot Holland utan några problem.

Holland lyckades tyvärr inte ta sig till VM men har en bra form för tillfället. Man har endast förlorat tre av sina 15 senaste landskamper och då har det varit mot Italien, England och just Frankrike. Nu är detta möte mot Frankrike en bra värdemätare för Holland. De har en fin trupp men är inte lika defensivt starka som Frankrike. Dock så har man en hel del lovande spelare rent offensivt och lyckas man stå upp mot Frankrike i 90 minuter på bortaplan så bådar det gott. Holland är dock en underdog i detta möte och har inget att förlora.

Speltips 9/9 Frankrike – Holland Nations League

Sannolikhetsbedömning 4,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1.73 gånger insatsen)
Motivering | På förhand är Frankrike en storfavorit och kommer högst troligt att vinna den här matchen utan några större problem, Holland har inget att förlora och kommer att gå framåt. Vi tror därför på en öppen matchbild där mycket chanser uppstår och över 2,5 mål i matchen är en stark rekommendation från oss på TipsBetting.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,73 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar