Speltips 9/8 Hapoel Haifa – Atalanta EL-kval

Speltips 9/8 Hapoel Haifa – Atalanta EL-kval | Hemmalaget Hapoel Haifa tar emot italienska Atalanta som är storfavoriter att ta sig vidare.

Hapoel Haifa tog sig vidare efter ett 1-1 resultat på hemmaplan mot isländska FN Hafnarfjordur och en vinst med 0-1 på bortaplan. Hapoel Haifa kommer att få det otroligt svårt mot Atalanta som tog sig långt i fjolårets Europa League-spel och vi tror tyvärr att Atalanta är nivåer bättre än Hapoel Haifa och därav behöver mycket gå Hapoel Haifas väg för att de ska kunna ha chans att avancera sig till nästa omgång.

Atalanta slog ut FK Sarajevo efter en 2-2 match på hemmaplan och en 0-8 vinst på bortaplan och visade även här att man har spelare i bra form. Musa Barrow stod för tre mål och Alejandro ”Papu” Gomez stod för två mål och Atalanta visade att de har en hög högstanivå när de har en bra dag och då är det otroligt svårt att försvara sig mot italienarna från Bergamo. Vi tror på en liknande historia där Atalanta blir alldeles för svåra att stoppa med tanke på deras fina anfallsspel och starka 5-mannamittfält. Man bjuder på hårt jobb i kombination med kreativitet på kanterna och precis som föregående säsong så tror vi även att Atalanta tar sig lång i år med.

Speltips 9/8 Hapoel Haifa – Atalanta EL-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtid – Bortalaget vinner (1,86 gånger insatsen)
Motivering | Inför torsdagens Europa League-kvalmatch så tror vi på en tillställning där ett formstarkt Atalanta lyckas pressa tillbaka Hapoel Haifa och skapa stora problem för de. Hapoel Haifa är nivåer svagare än Atalanta och ska inte ha någon chans och ta sig vidare. Med tanke på att Betsson bjuder på ett fint odds i kombination med att det är högsannolikt att spelet sitter så har vi valt ut ett 1×2 halvtidsspel.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Halvtid – Bortalaget vinner | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar