Speltips 9/7 Hammarby – Östersund Allsvenskan

Speltips 9/7 Hammarby – Östersund Allsvenskan | Allsvenskan är äntligen igång och det är dags för Sveriges kanske starkaste lag att möta Östersund på hemmaplan. Hammarby ligger en poäng bakom AIK som har en förstaplats men dock så har Hammarby två matcher mindre spelade och det är ett guldläge för Hammarby att plocka sig en trepoängare.

Hammarby har gått som tåget i år och på 11 matcher så har man plockat 26 poäng vilket är otroligt starkt av stockholmsklubben. Truppen består av både unga hungriga spelare och man har rutin och en balans i laget som många allsvenska lag strävar efter. Man har ett brett register med kreativa spelare som Imad Khalili, Jiloan Hamad följt av en offensivt stark backlinje. Problemet i Hammarby trots deras åtta vinster, två oavgjorda och en förlust är att de släpper in alldeles för många mål. Man har t.ex släppt in endast ett mål mindre än Östersund som idag står på en tiondeplats och man behöver släppa in mindre än ett mål per match om man ska kunna vinna Allsvenskan. Dock så har offensiven fungerat otroligt bra och det har burit frukt för Hammarby som gjort flest mål i Allsvenskan.

Östersund har till skillnad från föregående säsong med spel i Europa League bl.a. gått mycket sämre än förväntat. På 11 matcher så parkerar man på en tiondeplats med enbart 17 poäng och det är alldeles för svagt och det är dags att Östersund höjer sig och börjar hitta tillbaka till de spelet som man hade i Europa League och i Allsvenskan förra säsongen. Östersund började säsongen med fyra förluster på de sju första matcherna och ju längre in på säsongen vi kommit så har vi sett ett mycket formstarkare Östersund. De har vunnit 3 och spelat oavgjord i 1 match av sina 4 senaste matcher vilket är ett gott tecken att ta med sig. Man har tappat Ken Sema som är en viktig spelare för laget som flyttat till Watford och tränaren Graham Potter som ska ta över Swansea. Om Östersund ska plocka tre poäng i kvällens match och kunna hitta tillbaka till toppen så behöver de hålla ett tätt försvarsspel och inte släppa in lika många mål som de gjort på sistone. De har släppt in 5 mål på sina 3 senaste matcher, dock så har de lyckats göra 10 mål på dessa tre matcher och självklart är det ett styrketecken det med.

Speltips 9/7 Hammarby – Östersund Allsvenskan

Matchen mellan Hammarby – Östersund startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 mål (1,70 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (3,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,70 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3,50 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar