Speltips 9/6 Sverige – Peru Landskampsmatch

Speltips 9/6 Sverige – Peru Landskampsmatch | Dags för sista landskampsmatchen för både Sverige och Peru innan VM startar. Sverige är favoriten inför dagens match men har dock inte lika bra form som Peru.

Sverige har en bra trupp som är spelskickliga och tack vare en blandning av rutin och nytänk hos yngre spelare och äldre spelare samt den taktiska skickligheten hos förbundskaptenen Janne så har man tagit sig hela vägen till VM. Sverige har haft en tung väg till VM och efter att man slog ut Italien på San Siro i Milano så kan vi konstatera att det är helt välförtjänt av Sverige att spela VM 2018. Det som talar emot Sverige är formen. Man har enbart vunnit 1 av sina 5 senaste matcher och har spelar oavgjort två gånger, mot Estland och mot Danmark. Sveriges grupp består av Tyskland, Mexico och Sydkorea. Ska man ta sig igenom gruppen så är det viktigt att man inleder gruppspelet med en positiv känsla och med en vinst inför VM.

Peru är en liten outsider i sin grupp som består av Frankrike, Danmark och Australien. Gruppen är helt oförutsägbar förutom att Frankrike är storfavorit till att ta sig vidare. Danmark, Australien och Peru är tre lag som ligger väldigt jämnt och ingen är tillräckligt bra för att vara en favorit att gå vidare. Peru är underskattade och har enbart en förlust under sina 15 senaste matcher och det var en 0-2 förlust mot Brasilien 2016. Det säger en hel del om truppen.

Inför kvällens match så förväntar vi oss att Sverige kör full fart framåt, speciellt med tanke på att senaste landskampen slutade 0-0 mot Danmark. Ikväll handlar det om att visa vad man går för, på riktigt och dessutom mot ett landslag som inte förlorat sedan 2016. Peru kommer också att göra allt för att styra matchen och vi tror på att matchen blir en otroligt jämn historia.

Speltips 9/6 Sverige – Peru Landskampsmatch

Kvällens match mellan Sverige – Peru kickar igång 19:15 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,45 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Båda lagen gör mål – ej oavgjort (3,25 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,45 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Båda lagen gör mål – ej oavgjort | Odds 3,25 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar