Speltips 9/5 Juventus – AC Milan

Speltips 9/5 Juventus – AC Milan. Dags att vända blickarna mot Italien och inte allra minst Coppa Italia finalen där Juventus möter AC Milan på Stadio Olimpico.

Juventus som har haft en fin säsong och med lite otur åkt ut mot Real Madrid i slutminuterna efter en omdiskuterad straff. Juventus har endast förlorat två av sina 15 senaste matcherna mot Real Madrid och mot Napoli. Milan har enbart vunnit 7 av sina 15 senaste matcherna och Juventus är en klar storfavorit inför detta möte. Juventus ser ut att vinna Serie A och kan även ta hem Coppa Italia titeln för andra året i rad.

Milan har haft en tuff inledning på säsongen men har lyckats hitta en fin form efter årsskiftet. Man har haft chansen att ta sig till Champions League men har inte varit som bäst när det varit som viktigast och efter de senaste 6 matcherna så har Milan sett väldigt uddlöst ut och haft stora problem med att göra mål

Milan kommer till Stadio Olimpico med en 4-1 vinst mot jumbon Hellas Verona och med tanke på att göra mål har varit deras svaghet så kommer man med ett stort självförtroende och kommer göra allt för att vinna Coppa Italia titeln.

Om Milan ska lyckas hålla undan Juventus aggressiva anfallsspel så gäller det att Romagnoli och Bonucci står rätt matchen igenom och hittar kontringslägena som ger utdelning. Hakan Calhanoglu, Suso och Cutrone har en fin form och är positivitetstecken inför onsdagens finalmatch.

Onsdagsmatchen kickar igång 21:00 och vi ser fram emot en match där bägge lagen kommer att att spela försiktigt inledningsvis. Vi tror på en match med många chanser åt bägge håll men främst för Juventus fördel. Vi vet sedan tidigare att när Juventus och Milan möts så kan allt hända. Juventus är vår storfavorit inför mötet och Gattusos Milan kommer att vara laddade till max inför detta möte.

Speltips 9/5 Juventus – AC Milan

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,23 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (3,40 gånger insatsen)

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,23 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort| Odds 3.40 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar