Speltips 9/12 Inter – Shaktar Donetsk | Champions League

Speltips 9/12 Inter - Shaktar Donetsk | Champions League

Speltips 9/12 Inter – Shaktar Donetsk | Champions League
Inför sista omgången så kan samtliga fyra lag ta sig vidare och därmed är det en måstematch både för Shaktar Donetsk och även för Inter. En mycket intressant match väntar och det ska bli intressant att se hur Inter och Contes reaktion mot ett formstarkt Shaktar Donetsk blir.

Inter form har varit upp och ner säsongen igenom, det har gått bra i Serie A och sämre i Champions League. Man har lyckats plocka fem poäng på lika många matcher och behöver en vinst i denna måstematch för att kunna ta sig vidare. Man har en tuff match framför sig mot Shaktar som har lyckats slå Real Madrid i bägge matcherna och senast Inter gästade Shaktar på bortaplan så blev det delad pott i 0-0 matchen. Ska Inter lyckas ta sig vidare så gäller det att man inte låter sig bli överlistade av bortalagets anfallsstragerier som är väldigt varierande. Inter behöver göra en bra match från start och har inte råd att låta Shaktar göra första målet för att sedan tvingas vända matchen, något som de ofta blir tvungna att göra. Dock så är Inter ett lag som har lyckats vända dessa typer av matcher, men vi är övertygade om att det blir en allt för tuff uppgift i ett möte i Champions League.

Shaktar Donetsk har gjort det mycket bra och står på sju poäng efter fem matcher i en grupp som består av Real Madrid, Inter och Borussia Mönchengladbach. Man har som sagt slagit Real Madrid i bägge mötena vilket har gett Shaktar ett mycket bra utgångsläge med en omgång kvar. Man behöver endast en poäng för att kunna ta sig vidare, men vi tror på att man kommer att spela sitt vanliga spel och tvinga Inter högt upp i banan för att sedan kontra. Man har ingen anledning att ta allt för många risker, vilket helt klart kommer att störa Inter. Det blir en mycket intressant match under onsdagskvällen och Shaktar är ett lag som har lyckats med det svåra många gånger om och vi ska absolut inte räkna med att de blir Inter som har övertaget i detta möte.

Speltips 9/12 Inter – Shaktar Donetsk | Champions League

Speltips | Under 2,5 mål | 2,90 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Det blir ofta många mål i dessa två lags matcher, men eftersom att det räcker för ett oavgjort resultat för Shaktar medan Inter måste plocka sina tre poäng så hamnar lagen i ett läge som kommer tvinga Inter spela ett säkert försvarsspel och likså Shaktar. Under 2,5 känns därför mest rimligt i detta möte, speciellt när första mötet blev mållöst. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar