Speltips 9/1 AC Milan – Torino | Serie A

Speltips 9/1 AC Milan - Torino | Serie A

Speltips 9/1 AC Milan – Torino | Serie A
Det är dags för ytterligare en omgång i Serie A och den här gången ställs ligaledarna Milan mot Torino.

Milan står fortfarande som ligaledare och får återigen klara sig en omgång utan Zlatan Ibrahimovic, Bennacer, Rebic och även nyförvärvet Saelemaekers. Man åkte på en tung förlust senast mot Juventus på hemmaplan med 1-3 och den enorma sviten där man inte förlorat sedan mars är nu bruten. Nu ställs man mot ett desarmerat Torino och alla räknar med tre poäng till de rödsvarta. Trots många avbräck så har Milan match efter match visat sig ha en spelidé där även breddspelarna kan komma in och leverera. Man har ett mycket imponerande facit med tanke på att i princip varje spelare på plan har gjort något mål och detta bidrar till en trygghet för laget och även i spelidén som sagt. Nu ställs man mot ett Torino som desperat jagar poäng för att inte falla ner till Serie B. Det blir intressant att se hur Milan tar emot Torino matchen efter sin första förlust.

Torino har vänt den negativa trenden där man spelat över 10 matcher utan att vinna och nu har man under sina fyra senaste Serie A matcher lyckats plocka sex poäng och har inte förlorat. Man har en vinst och tre oavgjorda matcher och det ser ut som att man äntligen är på uppgång på riktigt igen. Man står på en 17e plats i tabellen med 12 poäng och det är mycket tight neråt. Man har Parma bakom sig på 12p och Genoa därefter på 11 och sist så står Crotone med sina 9 poäng. Man har en mycket tuff match framför sig på bortaplan mot ett Milan som jagar tre poäng och är revanschsugna efter sin första förlust. Ska Torino lyckas plocka poäng på San Siro så gäller det verkligen att man förvaltar sina chanser framåt eftersom att man högst troligt kommer att vara mycket begränsade offensivt mot ett defensivt starkt hemmalag. Det ska bli intressant att se hur Torino försöker ta sig an detta möte.

Speltips 9/1 AC Milan – Torino | Serie A

Speltips | Milan vinst | 1,66 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Milan är med all säkerhet revanschsugna efter sin förlust mot Juventus och vi kan räkna med att man kommer styra matchtempot. För Torinos del så är man på uppgång och frågan är om man är tillräckligt starka för att undvika att släppa in 2-3 mål, som Milan oftast tenderar att göra. Vi tror att Milan studsar tillbaka under detta möte och har samtidigt svårt att se Torino spela fem matcher utan förlust. En spik på att hemmalaget Milan plockar tre poäng ger 1,66 gånger insatsen och vi tackar och bockar. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar