Speltips 8/9 | Metz – PSG

Speltips 8/9 | Metz – PSG.

Ikväll gästar Paris Saint-Germain FC Metz på Stade Municipal Saint-Symphorien som ligger i staden Metz. PSG ligger etta i ligan och Metz ligger sist så denna match blir alltså toppen mot jumbon. Paris har vunnit alla sina matcher denna säsongen och Metz som inte fått den bästa starten har förlorat alla sina matcher hittills och väntar på de första poängen. Frågan är om det blir femte raka förlusten för hemmalaget då man möter frankrikes bästa lag men samtidigt en av de bästa lagen i världen just nu med stora värvningar som Dani Alvez, Neymar Jr och senaste tillskottet Kylian Mbappé som gör sin debut ikväll för Paris.

Mycket pengar har pumpats ut från PSG kassan de senaste tiden. Både Kylian Mbappé och Neymar Jr har köpts för rekordsummor vilket är helt makalöst. Ett spännande projekt att skåda i ligan såväl som i Champions League. Neymar visade direkt vart skåpet skulle stå och debuterade som målskytt i matchen mot Guingamp. Brassen har varit inblandad i största delen av målen denna säsongen på ett eller annat vis. Även Dani Alves har presterat enormt och har dessutom också gjort mål för PSG. Nu till Kylian Mbappé som gör debut ikväll. Fransmannen är uppvuxen i Paris och har nu valt att stanna kvar i Frankrike som verkade vara väldigt viktigt för honom att göra. Stora frågan är kan Kylian Mbappé debutera som målskytt precis som Neymar Jr gjorde. Det återstår att se ikväll när matchen spelas.

Paris är på spelhumör och vi tror det kommer bli en hel del mål ikväll i matchen. Paris har redan lagt 14 mål totalt sedan säsongen startade. Speltips 8/9 | Metz – PSG. Vi tänker spela på att det blir över 4.5 mål ikväll totalt till ett odds om 3.05 hos Unibet oavsett vilket lag som lägger mål. Känns som ett ganska bra spel med tanke på vilken form PSG har idag. Vi gör en chansning på målkalas!

Matchen spelas 20.45 Svensk tid och kunder hos Unibet kan kolla på matchen via stream vilket är fantastiskt.

Dagens Spel:

Spel: Över 4.5 mål i matchen
Odds: 3.05 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar