Speltips 8/8 | Madrid – United

Dagens Speltips 8/8 | Real Madrid – Man United. Europeiska supercupen som spelas i Makedoniens huvudstad Skopje. Själva cupen är alltså en match som årligen spelas mellan det vinnande laget i Champions League och det vinnande laget i Europa League . Real Madrid (CL) och Manchester United (EL). Tidigare spelades denna match i Monaco men från 2013 har man valt att spela matchen på olika arenor varje år vilket kan vara lite roligare både för spelare och supportrar. Matchen i sig är inte en jätte stor match så sätt men ändå prestige att vinna för de flesta lagen. Fotbollen är vacker och handlar inte enbart om stormatcherna utan om att kämpa tillsammans och vinna med laget.

Detta års Supercup spelas alltså mellan Real Madrid och Manchester United. Två storlag i Europa som har riktigt bra spelare och lag. Det är i princip bara kända fotbollsspelare i båda lagen. Real Madrid har vunnit Champions League två år i rad men vann också ligan i år. Manchester United vann Europa League men va sämre i ligan även om laget har värvat en hel del stora spelare förra året och även tidigare än det. Däremot så är dom på upptåg och kanske placerar sig bättre detta året i ligan. United ska också spela Champions League detta året vilket kan vara en rolig sak. Spelar Zlatan kvar så kanske dom kommer långt i turneringen.

Nu till Speltips 8/8 | Real Madrid – Man United så är det ändå en ganska häftig match. Som de flesta känner till så har Cristiano Ronaldo spelat i Manchester United tidigare innan han gick till Real Madrid så det finns nog lite mer prestige i matchen än vad man kan tro. Det vi satsar på är att Real Madrid vinner denna matchen oavsett om laguppställningarna är lite oklara just nu så är 2.00 i odds på Real Madrid alltid världsklass. Vi testar!

Spel: Vinst för Real Madrid
Odds: 2.00 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

[easy-pricing-table id=”271″]

Relevanta artiklar