Speltips 8/9 England – Spanien Nations League

Speltips 8/9 England – Spanien Nations League | Det är dags för ytterligare en stormatch i Nations league och det är England som tar emot Spanien.

England hade ett riktigt fint VM i sommar och man var en kandidat till att ta sig till VM final men fick nöja sig med en semifinal där man åkte ut mot Kroatien på tilläggstid med 2-1. I bronsmatchen så åkte man på en förlust mot ett starkt Belgien med 2-0. England har något riktigt bra på gång, man har ett balanserat lag där defensiven är stark och likaså defensiven. Man har offensiva spelare som Harry Kane, Raheem Sterling, Rashford och Lingard t.ex. Man har ett ungt lag och en ljus framtid framför sig och matchen mot Spanien är en bra värdemätare för britterna som också har höga förväntningar på sig.

Spanien fick ett riktigt tungt VM, man tog sig vidare från gruppen och åkte direkt ut mot värdnationen Ryssland på straffar. Dagen innan VM kickade igång så sparkade man den nuvarande Real Madrid tränaren Lopetegui just för att han gick ut med att han var officiellt klar som tränare för Real Madrid. Nu är det dags för spanjorerna att börja på nytt och bygga ett landslag som kan vinna matcher utan Xavi och Iniesta. Något som talar för Spanien som landslag är att man har en ung trupp där många av dessa spelare spelar i samma klubblag. I den mest troliga startelvan så är sex av elva spelare från Real Madrid.

Speltips 8/9 England – Spanien Nations League

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Hemmalaget vinner (2.85 gånger insatsen)
Motivering | Det blir ett tufft möte för bägge lagen och samtliga spelare är av yttersta världsklass vilken innebär att vi även har en underhållande match framför oss. England fick ett riktigt fint VM och vi tror att det är början på något stort och med tanke på formen på spelarna så tror vi på att England ställer till det för Spanien och lyckas ta tre poäng. Halva Spaniens landslag består av Real Madrid spelare och med tanke på att Real Madrid inte har någon bra form så tror vi inte att det drar någon större fördel av att vara sammanspelta.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Hemmalaget vinner | Odds 2,85 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar