Speltips 8/8 Celtic – AEK Aten CL-kval

Speltips 8/8 Celtic – AEK Aten CL-kval | Två lag med en bra form möts i Champions League-kvalet och det är inga mindre än Celtic som tar emot AEK Aten i det första mötet.

Celtic befinner sig just nu i en period där de mesta går precis som det ska. De gör många mål och släpper in få mål. De har enbart förlorat en av sina 10 senaste matcher vilket är ett fint facit och är en faktor som bidrar till ett starkt självförtroende som man behöver när man kvalificerar sig till Champions League. Man har lyckats göra 13 mål och släppt in tre på de fem senaste matcherna vilket talar gott för både den offensiva och den defensiva delen av laget. Om Celtic ska kunna ta sig till Champions League så behöver formen hålla i sig ett tag till.

AEK Aten har precis som Celtic en stark form, men man har inte lika fina siffror. Man har gjort 6 mål och släppt in 4 i de 5 senaste matcherna och målproduktionen är godkänd men man har släppt in för många mål och ju längre man tar sig i CL-kvalet desto svårare motstånd blir det och mycket talar om för att AEK Atens resa tar slut här. Men trots detta så har man precis som Celtic enbart förlorat en av de 10 senaste matcherna och det är något som man kan luta sig tillbaka åt. Trots andelen gjorda och insläppta mål.

Speltips 8/8 Celtic – AEK Aten CL-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2,31 gånger insatsen)
Motivering | En spännande match väntar där bägge lagen har som vana för att vinna. Vi tror på att det blir en match där inget av dessa lag håller tillbaka med tanke på att de har vunnit sina flesta matcher och kliver därmed in med ett självförtroende på topp. Vi tror därför på att många chanser kommer att uppstå och precis som bägge lagens tidigare matcher så tror vi på att den här matchen slutar med minst tre mål gjorda.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,31 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar