Speltips 8/8 Barcelona – Napoli | Champions League sextondelsfinal

Speltips 8/8 Barcelona - Napoli | Champions League sextondelsfinal

Speltips 8/8 Barcelona – Napoli | Champions League sextondelsfinal

Barcelona har haft en tuffare säsong i La Liga efter att ha slutat som ligatvåa i en kamp där man pendlade som ligaetta och ligatvåa tillsammans med Real Madrid. Enligt rapporter så har det varit spänd stämning i omklädningsrummet där tränaren tappat förtroende för spelarna. Trots detta så är man som klubb och enskilda spelare tillräckligt profesionella för att detta inte ska påverka prestationen allt för mycket. Man riskerar vid ett uttåg mot Napoli att bli titellösa den här säsongen då La Liga är färdigspelad samtidigt som man åkte ur Copa Del Rey mot Atletico Madrid i kvarstfinalen. Vi har ett revanschsuget Barcelona att vänta på söndag kväll.

Napoli har gjort en sämre säsong än vad man brukar och Carlo Ancelotti brukar som så ofta komma långt i Champions League. Han har en stor historik med bl.a. AC Milan i Champions League som han tidigare tränat och vunnit titeln med och senast Real Madrid under två av sina starkaste år mellan 2013-2015. Italienarna från Neapel är extremt duktiga på att spela sig ur motståndarlagets höga press och lyckas man ta sig förbi Barcelonas fronttrio så kan man komma att bli hotfulla längst fram. Man har offensivt etablerade spelare precis som defensivt stabila och erfarna spelare som Manolas och Koulibaly. Längst fram hänger det främst på Insigne och Mertens som har ett fint facit ihop under sina år i Napoli.

Speltips 8/8 Barcelona – Napoli | Champions League sextondelsfinal

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Barcelona (2,22 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Det här blir en viktig match för bäggelagen. Resultatet i Champions League kommer bli något som för bägge lagen definerar deras säsong. Bägge lagen ställer upp med en ordinarie trupp och vad som talar för Napoli är Ancelotti som har stor erfarenhet som tränare och spelare i Champions League. Barcelona har en starkare trupp och även hemmaplan vilket blir en fördel. Barcelona kommer som alltid påbörja sina matcher med en hög press mot motståndarnas backlinje och vi väljer därför att spela på halvtidsresultat då det här är en match som kan sluta hur som helst efter fulltid. Pendeln lutar mot Barcelona som är favoriter i detta möte och därför så väljer vi att passa på att spela på halvtidsresultat när oddsen är så pass höga som de är. 2,22 gånger pengarna, helt klart spelvärt!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar