Speltips 8/7 Örebro – Elfsborg Allsvenskan

Speltips 8/7 Örebro – Elfsborg Allsvenskan | Efter ett uppehåll så är det dags för oss att presentera Allsvenska speltips återigen. Vi inleder med en match där bägge lagen har bra form.

Örebro har plockat 10 poäng i sina fyra senaste matcher och då är det 3 vinster och ett oavgjort resultat som laget har kunnat ta med sig. Örebro fick en kanonstart på säsongen men har gått ner sig lite efter de åkte på sin första förlust. Många matcher har slutat oavgjort och Största problemet hos Örebro har varit det defensiva spelet. Men nu har klubben enbart släppt in ett mål under sina fyra senaste matcher vilket är skönt för hela laget och Örebro som klubb. För att Örebro ska kunna plocka ytterligare en trepoängare så behöver de hålla koll på Elfsborg som varierar sitt anfallsspel med inlägg och genomskärare och de går sällan mållösa ifrån en match.

Elfsborg har varit en besvikelse i inledningen av säsongen men tycks ha hittat rätt innan uppehållet. De har vunnit sina fyra senaste matcher och innan det tog de en viktig poäng mot IFK Göteborg i slutminuterna av matchen. Elfsborg ligger just nu på en tolfteplats och har 2 poäng ner till kvalplatsen och det är otroligt viktigt för klubben att fortsätta vinna, eller åtminstone inte förlora. Precis som Örebro så har problemet för Elfsborg varit att de släpper in mål väldigt ofta och håller sällan nollan. De har hållit nollan i totalt två av sina 11 spelade matcher i Allsvenskan. Dock så lyckas de göra fler mål än vad de släpper in men för att kunna hota topplagen i Allsvenskan så gäller det att släppa in färre mål och ha ett tryggare försvarsspel. För att plocka tre poäng i kvällens match så behöver klubben

Kvällens möte är viktigt för bägge lagen och för hemmalagets del gäller det att hitta tillbaka till toppen och för Elfsborgs del så gäller de att de visar att de är ett lag som klarar av Allsvenskan och nu har de chansen att rycka ifrån bottenfyran.

Speltips 8/7 Örebro – Elfsborg Allsvenskan

Matchen mellan Örebro – Elfsborg startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Antal kort – Över 3.5 (1,73 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Första halvlek – Oavgjort (2,20 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal kort – Över 3.5 | Odds 1,73 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Första halvlek – Oavgjort | Odds 2,20 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar