Speltips 8/6 Tyskland – Saudiarabien Landskampsmatch

Speltips 8/6 Tyskland – Saudiarabien Landskampsmatch | Dags för två VM-lag att drabba samman ikväll i en landskampsmatch. Saudiarabien spelar öppningsmatchen i VM mot Ryssland och befinner sig i en grupp med Ryssland, Egypten och Uruguay. Tyskland spelar i en grupp med Mexiko, Sverige och Sydkorea.

Tyskland har i vanlig ordning en stark trupp där anfallsspel och försvarsspelet är strukturerat. Man har bl.a. spelare som Thomas M’uller, talangen Timo Werner på anfallet. Mittfältet består delvis av Marco Reus, Sami Khedira, G’undogan, Mesut Özil och sist men inte minst den trefaldige Champions League-vinnaren Toni Kroos. I backlinjen finns Joshua Kimmich, Mats Hummels och Jerome Boateng samt Antonio Rüdiger som med störst sannolikhet blir de fyra spelarna som ska hålla tätt framför målvakten Manuel Neuer.

Saudiarabien är bland de mest anonyma lagen i hela VM. 21 av 23 spelare spelar i inhemska ligan varav två stycken från Leganes och Villareal i La Liga. Salem Al-Dawsari spelar i Villareal och Yehya Al-Shehri kommer från Leganes. Saudiarabien har lyckats hålla nollan i fyra kvalmatcher och får välförtjänt spela sitt första VM sedan VM 2006. Saudiarabien Har förlorat 4, vunnit en och spelat oavgjord en av sina 6 senaste matcher. Man kommer från två raka förluster där man förlorade mot 3-0 mot Peru och 2-1 mot Italien.

Inför kvällens match så förutspår vi en målrik match där Tyskland kommer gå 100% för att komma iväg med ett så bra resultat som möjligt. Viktigt för Saudiarabien är att få igång sin defensiv och se till att de inte släpper in en massa mål som de har gjort på sista tiden. De behöver hitta rätt i försvarsspelet och mot en nation som Tyskland är det ytterst tveksamt att de håller. Vi tror på att Tyskland och Joachim Löw i vanlig ordning kontrollerar matchen fullt ut, men något mer utöver det vanliga med tanke på motståndet. Men har man tagit sig till VM så ska man inte underskattas.

Speltips 8/6 Tyskland – Saudiarabien Landskampsmatch

Kvällens match mellan Tyskland – Saudiarabien kickar igång 19:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal kort – Över 1.5 (1,80 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Flest mål – Första halvlek (2,95 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal kort – Över 1.5 | Odds 1,80 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Flest mål – Första halvlek | Odds 2,95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar