Speltips 8/5 Swansea City – Southampton

Speltips 8/5 Swansea City – Southampton. Dags att rikta fokus mot de brittiska öarna och vi kikar närmare på bottenmötet mellan Swansea City och Southampton som bägge ligger på 33 poäng vardera. Southbampton har bättre målkillnad (-19) mot Swansea (-26) och det här är ett otroligt viktigt möte för bägge lagen.

Swansea City är laget som kommer med sämst form inför mötet med enbart två poäng på de sex senaste matcherna. Southampton har 5 poäng på de sex senaste matcherna och det är heller inget fint facit.

Bägge lagen riskerar att göra sin näst sista match i Premier League och värt att nämna är också att West Bromwich Albion ligger på 19e plats med 31 poäng (dock med en match kvar att spela. Det innebär att om Både Southampton och Swansea riskerar att åka ut ur ligan om det blir en kryssmatch och West Bromwich vinner sin match. Dock avgörs detta då på målskillnad, vilket är mindre sannolikt att det händer men oavsett hur det slutar så kommer bägge lagen gå in i matchen för att plocka tre poäng.

Bägge lagen har problem med att göra mål och ännu sämre på att försvara sig mot kontringar. Southampton är laget som är bättre på att försvara sig i fasta situationer pga. få insläppta mål men vi förutser en match med många dueller både på plan och i luftrummet. Tillfälligheter kommer avgöra den här matchen och med tanke på bägge lagens facit så är ingen mer favorit än den andre i den här matchen.

Swansea har ofta målsnåla matcher där 9 av de 11 senaste matcherna har slutat under 2.5 mål och detsamma gäller Swansea där 6 av deras 7 senaste matcher har slutat under 2.5 mål. Matchen kickar igång 20:45 på Liberty Stadium där vi tror på mycket dramatik, många chanser skapade men få mål.

Speltips 8/5 Swansea City – Southampton

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (1,67 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Under 1.5 (2,95 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Under 2.5 | Odds 1,67 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Under 1.5 | Odds 2.95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar