Speltips 9/3 Juventus – Porto | Champions League

Speltips 8/3 Juventus - Porto | Champions League

Speltips 9/3 Juventus – Porto | Champions League
Det är återigen dags för en Champions League-kväll och vi väljer att dyka i Juventus – Porto där returmötet spelas under tisdagskvällen.

Juventus har en god form i dagsläget men spelar fortfarande långt ifrån deras högstanivå som vi har sett de göra tidigare. Man slog Lazio i helgen med 3-1 efter att ha legat under med 0-1 och vi ser många tecken på instabilitet i laget. Många har riktat kritik mot Andrea Pirlo som har enligt många en endimensionell spelplan och i Champions League ställs verkligen varje tränare på prov med sina lag. I dagsläget så har Juventus en 2-1 förlust på bortaplan som de behöver hämta upp. Om Porto lyckas göra mål i den här matchen så tvingas Juventus göra två mål för att med ett 2-1 resultat ta matchen till förlängning. Dock så tar man sig vidare med en 1-0 vinst med tanke på att man har gjort ett bortamål. Det är matcher som dessa Cristiano Ronaldo presterar som bäst och att dessutom göra det mot Porto som är en storrival till hans Sporting Lissabon hade varit som grädden på moset för portugisen och självklart likaså för Juventus del. Det ska bli mycket intressant att se hur Pirlo och hans Juventus tar sig an uppgiften.

Porto har bra resultat med sig från första matchen. Man ledde matchen med 2-0 men lyckades tyvärr att släppa in ett mål vilket ger Juventus större chanser att ta sig vidare. Slutar matchen oavgjort så är det Porto som tar sig vidare. Dock så åker man ut vid en 1-0 förlust och man har därav heller inte råd att stå lågt med laget under hela matchen då det kommer ge Juventus möjlighet att gå på många skott utifrån. Man befinner sig inte i någon superform just nu men har gjort det bra när man ställts mot bättre lag likt just Sporting som leder ligan med ett försprång på 10 poäng. Vi förväntar oss även en stark insats från Porto men man har en liten uppförsbacke med tanke på att man inte har råd att släppa in något mål. Gör man en defensivt bra insats under tisdagskvällen så har man mycket goda chanser att slå ut Juventus.

Speltips 9/3 Juventus – Porto | Champions League

Speltips | Under 2,5 mål | 2,12 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
På förhand är det en tuff match att spela på med tanke på att Porto gjorde det otroligt bra med sin offensiva tyngd mot Juventus som dessutom har en del problem emellanåt i sitt försvarsspel. Dock så räknar vi med en passiv match med tanke på utgångsläget för bägge lagen och under 2,5 mål känns fullt rimligt och med tanke på att det bjuds på 2,12 gånger insatsen så kommer vi definitivt inte blicka bort från det spelet. Till er som ryggar – lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar