Speltips 8/3 Inter – Atalanta | Serie A

Speltips 8/3 Inter - Atalanta | Serie A

Speltips 8/3 Inter – Atalanta | Serie A
Vi har ett toppmöte framför oss redan under måndagskvällen då Inter tar emot stadsgrannarna Atalanta från Bergamo.

Inter har en otroligt bra form och börjar laget börjar formas till ett riktigt scudettolag. Dock så är det 13 matcher dit och mycket kan hända på kort tid. För några omgångar sedan låg man drygt sex poäng bakom Milan men har lyckats kraftsamla och leder just nu ligan med tre poäng med en match mindre spelad och bara det visar hur snabbt det svänger i Serie A. Nu ställs man i ett stormöte mot Atalanta som ofta spelar bra mot Inter. Senast lagen möttes så slutade matchen oavgjort och nu är dock Inter i en mycket bättre form än vad man var vid det första mötet. För att man ska lyckas plocka tre poäng så gäller det att man fortsätter att prestera med det offensiva anfallsspelet som man på hög nivå behärskar. Lautaro Martinez tillsammans med Romelu Lukaku har gjort stordåd och vi tror att man har bra chanser att även göra det under den här matchen. Dock så behöver man även se till att prestera på en hög nivå i det defensiva spelet med tanke på att Atalanta har en mycket stark offensiv och kan variera sitt anfallsspel, något som Inter ska hålla ögonen öppna för.

Atalanta har lyckats ta sig ur sin dåliga form och har gjort det mycket bra på sistone. Man har en god form och har all chans att plocka tre poäng under detta möte. Man sftår på en femteplats med 49 poäng vilket innebär att man vid en vinst minskar avståndet upp till Inter ner till sju poäng. Man behöver minst sagt även se till att säkra spel i Champions League inför nästa säsong och det räcker med en poäng för att peta ner Roma till en femteplats då man ligger på samma poäng som Roma men med inbördes möten på sin sida. Atalanta har en stark offensiv som vi belyst så många gånger tidigare och man gör sällan färre än två mål i sina matcher och lyckas man trycka in två bollar mot Inter så har man goda chanser att plocka poäng, om inte vinna matchen. Den stora uppgiften för Atalanta blir, precis som för övriga lag att stoppa Lukaku och Lautaro Martinez. När man släpper in mål så gör man det ofta på kontringar och därför så behöver man se till att ligga lågt mot Inter, precis som Parma gjorde när de mötte Inter och detta gav stora problem för de blåsvarta från Milano. En tuff match väntar för Atalanta.

Speltips 8/3 Inter – Atalanta | Serie A

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,79 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen befinner sig i en god form. Atalanta har inte råd att tappa fler poäng då man behöver se till att nå CL-plats och Inter hade det tufft senast mot Parma som låg lågt med sin backlinje och detta kommer även Atalanta högst troligt att göra om Gasperini gjort sin läxa. X/2 är ett bra spel med tanke på det höga oddset och vi väljer därför att spela på dubbelchans under detta möte. En mycket intressant match väntar och vi önskar er som ryggar ett stort lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar