Speltips 8/12 Barcelona – Juventus | Champions League

Speltips 8/12 Barcelona - Juventus | Champions League

Speltips 8/12 Barcelona – Juventus | Champions League
I denna toppmatch handlar det om vem som plockar gruppsegern, hemmalaget Barcelona vann senast med 0-2 på bortaplan och har bättre målskillnad. Dock så är det inbördesmöten som går före målskillnad så Juventus behöver vinna med 0-3 för att bli gruppvinnare, vilket är en tuff uppgift.

Barcelona har något sämre form än Juventus. Man åkte på en förlust på bortaplan mot Cadiz i helgen och har därmed förlorat tre matcher sedan man ställdes mot Juventus senast. När man har ställts mot lite bättre lag i La Liga så har man inte lyckats okicja oiöngm exempelvis mot Atletico Madrid där man för två veckor sedan åkte på en 1-0 förlust på bortaplan och även mot Real Madrid där man förlorade med hela 1-3 på hemmaplan. Förändringarnas vindar sägs blåsa i Barcelonalägret och vi tror på en jämnare match än i första mötet mot Juventus. Man saknar Sergio Roberto, Umtiti, Gerard Pique, Ansu Fati och Dembele som är tunga avbräck som hade behövts i denna match. Dock så har man utrymme att kunna lugnt spela sin possessionfotboll så länge Juventus inte lyckas vinna med en tremålsmarginal. En helt klart stor fördel för hemmalaget.

Juventus har haft en lite skakig säsong men ser ut att ha hittat rätt igen med tillsammans med Ronaldo som är tillbaka. Senaste förlusten man åkte på var just mot Barcelona men sedan dess så har man spelat oavgjort tre gånger och varit tvungen att vid många tillfällen vända underläge till seger. Många matcher har resulterat i uddamålsvinster och ska man bli gruppetta så behöver man en 0-3 seger, vilket är en lång uppförsbacke att bestiga. Pirlo har inte riktigt fått igång Juventus-maskinen som vi är vana vid att se och om Juventus kommer att alternera bland spelare inför detta möte för att vila sina spelare med tanke på det tighta schemat återstår att se.

Speltips 8/12 Barcelona – Juventus | Champions League

Speltips | Under 2,5 mål | 2,30 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen är klara att gå vidare från gruppen och vi tror att Barcelona kommer att dra ner tempot med tanke på att de har råd att förlora med 0-2 men ändå vinna gruppen. Ett lägre tempo gynnar Barcelona och delvis Juventus som eventuellt kommer att vila sina spelare. Under 2,5 mål är därför fullt rimligt och till 2,30 är det absolut spelvärt. Vi håller tummarna!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar