Speltips 8/10 Norge – Serbien | Play-off Nations League

Speltips 8/10 Norge – Serbien | Play-off Nations League
Det är dags för ett klassiskt höst-landslagsuppehåll och vi öppnar med en speltips där Norge tar emot ett Serbien som är mycket starka på papper. Vi har på förhand en match som är oförutsägbar och jämn men vi ska se till att få fram det mest spelvärda tipset ni kan få.

Norge har en överraskande bra trupp i jämförelse med tidigare år. Man ser även ut att ha något på gång sett till resultaten. Man åkte på förlust i sin första match i gruppspelet mot Österrike i en 1-2 förlust på hemmaplan. Däremot så lyckades man under nästa gruppspelsmatch mot Nordirland på bortaplan ta med sig tre poäng i en 1-5 vinst som är otroligt kul att beskåda. Man har erfarna och talangfulla spelare med Sörlotho och Haaland i spetsen, samt en del andra spelare som spelar på en relativt bra nivå internationellt. Det norska landslaget spås ha en mycket ljus framtid och det ska inte allra minst bli kul att se hur man tar sig an Serbien.

Serbien har inte haft det helt lätt i Nations League. Man började med en förlust mot Ryssland på bortaplan som slutade 3-1 följt av en 0-0 match mot Turkiet. Nu ställs man mot Norge som kan blanda och ge, men en tuff match väntar oavsett för Serbien. Truppen består av en del rutinerade spelare som Mitrovic, Tadic och Aleksandar Kolarov som nyligen anslutit till Inter. Man har absolut ett tillräckligt bra lag för att kunna slå Norge. Dock så gäller det också att man får fram ett bra spel ute på plan, vilket man haft problem med.

Speltips 8/10 Norge – Serbien | Play-off Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 2,5 mål (2,36 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Utifrån förutsättningarna så tror vi på en match där bägge lagen kommer spela aggressivt för att plocka tre poäng. Detta kommer att helt klart innebära att tittarna bjuds på en match där många chanser skapas. Detta bäddar för ett över/under spel där pendeln lutar mot en match där vi får se över 2.5 mål till hela 2,36 gånger pengarna, något ingen vill missa. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar