Speltips 8/1 Celta Vigo – Villareal | La Liga

Speltips 8/1 Celta Vigo - Villareal | La Liga

Speltips 8/1 Celta Vigo – Villareal | La Liga
Vi startar helgen med en härlig La Liga match mellan två lag som går helt okej för tillfället. Celta Vigo står på en åttondeplats och Villareal har en femteplats.

Celta Vigo står som sagt på en åttondeplats och har för tillfället en bra form. Man har två raka förluster, mot UD Ibiza i cupen och mot Real Madrid i La Liga i en match som slutade 2-0. Innan matchen mot Real så hade man en mycket bra form och hade inte förlorat på sju matcher. Nu ställs man mot Villareal som står på en femteplats och behöver se till att plocka poäng för att inte riskera att halka efter allt för mycket. Man har ett offensivt balanserat lag och det gäller för hemmalaget att man hittar tillbaka till formen. Man hade en mycket fin svit under dessa sju matcher och gjorde 20 mål och släppte in endast tre mål, vilket är ett otroligt facit i en högklassig liga som La Liga. Ska man lyckas plocka poäng mot villareal Så gäller det att man hittar rätt offensivt, för Villareal är inget lag som man enkelt gör mål på. Den defensiva biten behöver även fungera för hemmalaget om man ska kunna ta en eller till och med kanske tre poäng.

Villareal har en okej form och har endast förlorat en av sina nio senaste matcher. Man släpper inte in fler än max ett mål under sina matcher och gör ofta minst två eller fler mål. Man har ett lag som fungerar både defensivt som offensivt. Fortsätter man den här positiva trenden som man visat upp så kan man mycket väl plocka en top 3 plats utan några som helst tveksamheter. Vid en vinst i detta möte så klättrar man upp till en tredjeplats och flyttar därmed ner Barceona till en fjärdeplats. Dock så har man efter detta möte en match mer spelad än Barcelona men säsongen är lång och mycket kan hända. Villareal har visat upp att de kan spela en högklassig fotboll och är därav favoriter i detta möte. Man behöver inte överprestera på något vis, trots att man spelar på bortaplan utan behöver helt enkelt se till att spela som man gjort under den senaste tiden.

Speltips 8/1 Celta Vigo – Villareal | La Liga

Speltips | Villareal vinst | 2,29 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Mötet mellan Celta Vigo och Villareal kommer att bli ett mycket jämnt möte. Dock så är Villareal favoriter pga form samt att man är ett mer balanserat lag. Med det sagt så har även Celta Vigo en hög högstanivå och kan under en bra dag även slå Villareal. Med tanke på Villareals positiva svit så väljer vi att spela på en rak tvåa som känns säkrast i detta möte. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar