Speltips 7/8 | Djurgården – Malmö

Dagens Speltips 7/8 | Djurgården – Malmö spelas i Stockholm och Tele2 Arena.
Ett ganska stort möte då Malmö vann förra årets allsvenskan och Djurgården försöker slå sig in i toppen med nyförvärv som exempel Andreas Isaksson och Kim Källström som ska försöka ta Djurgården till ett guld. Malmö ligger idag på plats 1 med 40 poäng medans Djurgården ligger på 2a plats på 30 poäng.

Lagen emellan har båda spelat 17 matcher. Just nu är Malmö överlägsna poängmässigt men ännu är det inte kört allt kan hända i fotboll. Hur som helst så behöver båda lagen ta 3 poäng idag och mycket talar för att djurgårdens Jonas Olsson missar mötet mot Malmö. Båda lagen har vunnit 6 av 10 senaste matcher vilket är rätt bra jobbat. Bägge lagen ligger just nu på Europa plats men många omgångar är kvar och mycket kan hända inom fotbollen även om Malmö just nu har ett 10 poängs försprång så finns det marginal att komma ikapp liga ledarna för tillfället. En vinst för Djurgården och avståndet är då bara 7 poäng. Just nu är det ganska jämt i toppen. Sirius ligger på samma poäng och därefter kommer flera andra lag som är nära Europa platsen så det finns en hel del att kämpa för i denna matchen. Kan vara en en stor och viktig match för Djurgården att faktiskt vinna om man kollar framåt. Det kan bli rätt mycket drag på Tele2 arena som kanske hjälper dom i matchen för att vinna mot Malmö. Malmö har ganska mycket försprång i allsvenskan pga ekonomin så det är inte konstigt att dom enklare kan dra iväg från de andra lagen.

Dagens Speltips 7/8 | Djurgården – Malmö blir en chansning på att Djurgården vill plocka hem 3 poäng. Men vi har även halvgarderat oss och satt Djurgården vinst men pengarna tillbaka vid oavgjort.

Spel: Vinst Djurgården, pengarna tillbaka vid oavgjort.
Odds: 1.98 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar