Speltips 7/9 Turkiet – Ryssland Nations League

Speltips 7/9 Turkiet – Ryssland Nations League | Ytterligare en match mellan två nationer som är jämna och det är Turkiet som tar emot Ryssland.

Turkiet har en stark trupp och lyckades trots detta inte ta sig vidare till VM. Man spelade oavgjort i en hel del matcher och defensiven var inte stark nog för att sätta stopp för motståndarna. Man har världsspelare som Cenk Tosun, Emre Mor, Hakan Calhanoglu, Nuri Sahin och Enes Unal och samtliga spelare spelar på den absoluta toppnivån. Turkiet har en riktigt stark trupp och behöver få en fin stark på Nations League och vad vore inte bättre än att få plocka tre poäng mot värdnationen i ett VM som man missade? Turkiet har en riktigt fin trupp rent offensivt och den stora utmaningen blir det defensiva spelet. Trots att Ryssland gjorde en succéinsats i VM i sommar så kommer det att bli ett tufft möte för bägge lagen.

Ryssland har en bra trupp och det fick vi minst sagt se i VM. Man har ett lag som jobbar riktigt hårt för varandra och en offensiv som lever på snabba spelvändningar och kontringar som tvingar motståndarna att ställa om och hålla en ständig koll på Ryssarna. De mest kända spelarna i Ryssland är målvakten Akinfejev, Artiom Dzyuba, Cherychev, Golovin och Smolov. Man har en hel del igenkända namn utöver dessa och i den här matchen mot Turkiet så förväntas man precis som i VM spela med ett lågt försvar som lever på kontringar. Turkiets svaghet är just det defensiva spelet och det här kan verkligen bli en match där Ryssland kan komma att glänsa.

Speltips 7/9 Turkiet – Ryssland Nations League

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2,32 gånger insatsen)
Motivering | Vi har en match framför oss där två offensivt balanserade lag ställs mot varandra. Bägge lagen har en stark offensiv och med något sämre spel rent defensiv. Ryssarna har lyckats jobba ihop sig och fått med den ryska befolkningen på riktigt och har därmed lite försprång mot ett pånyttfött turkiskt landslag. Vi tror på att många chanser uppstår och med detta så kommer det ofta en hel del mål. Över 2,5 mål i matchen är en stark rekommendation från oss på TipsBetting.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,32 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar