Speltips 7/9 Nederländerna – Italien | Landskamp Nations League

Speltips 7/9 Nederländerna - Italien | Landskamp Nations League

Speltips 7/9 Nederländerna – Italien | Landskamp Nations League 
Vi rivstartar en ny vecka med speltips där Nederländerna tar emot Italien. En toppmatch som man absolut inte får missa. Vi ska i texten nedan försöka bryta ner bitar av matchen för att få fram ett så bra speltips som möjligt. Följ med nedan!

Nederländerna har en riktigt bra form och har inte förlorat någon av sina sex senaste matcher i skrivande stund. Man har vunnit hela fem av dessa och spelat oavgjort en gång. Man har en riktigt fin trupp där mittbacksgeneralen Van Dijk styr backlinjen tillsammans med De Ligt. Man har även Frenkie De Jong på mittfältet och Memphis Depay, bara för att nämna några utav det holländska landslagets spelare. Man har i princip en komplett trupp som kan utmana de största landslagen. ska man lyckas tackla Italien i den här matchen så krävs det att man lyckas ta sig igenom Italiens backlinje. Italien är extremt starka att stå rätt defensivt och vill gärna styra ut motståndarna ut på kanten eftersom att de är starka i luftrummet. Lyckas Nederländerna ta sig igenom backlinjen centralt så blir det tufft för italienarna.

Italien är snarlikt Nederländerna då man har en stabil trupp rakt igenom. Man kan utnyttja Ciro Immobile på djupet och kan även nyttja Bonuccis långbollar i djupled. Man är ett mångsidigt lag som kan använda olika typer av anfallsvapen. Man är även starka i fasta situationer, men mot en backlinje beståendes av De Ligt och Van Dijk blir det svårt. Ska man lyckas slå Nederländerna så gäller det att man styr ut Nederländerna mot kanterna, som vi nämnde ovan. Då blir det mycket svårt för Depay och co. att röra till det för Italien. En mycket spännande drabbning väntar.

Speltips 7/9 Nederländerna – Italien | Landskamp Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | När görs mål 2? – Andra halvlek (2,17 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 
Något som vi tagit upp tidigare och ytterligare vill lyfta fram är att det aldrig tidigare hänt att så många spelare i dagens diverse landslag befinner sig under olika delar av säsongen. För en del så har säsongen precis börjat trots att Champions League precis spelar klart. För andra så har försäsongen knappt börjat och det är lite mer än en månad kvar tills till exempel Serie A startar igång. Detta är något som definitivt kommer att påverka matcherna och främst spelarna individuellt. Vi har valt ut ett udda spel, nämligen att om det blir minst två mål i matchen, så görs mål nummer två i andra halvlek. Anledningen till detta speltips är att vi tror på en passiv start på matchen vilket bäddar för detta spel.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar