Speltips 7/9 Italien – Polen Nations League

Speltips 7/9 Italien – Polen Nations League | Ett Italien som missade VM ställs mot ett Polen som gjorde en svag insats och åkte ur efter gruppspelet.

Italien har ett mycket intressant lag på gång med Lorenzo Insigne, Bernardeschi, Balotelli och Andrea Belotti, Bonaventura och Immobile längst fram i offensiven. Nu är det den tidigare Inter och Man City tränaren Roberto Mancini som är förbundskapten för Italien och har hela Italien bakom sig till skillnad mot Ventura som hade en hel del emot sig och fick avgå efter att Italien inte lyckats kvala sig till VM 2018. Italien har även en riktigt stark backlinje bestående av Bonucci och Chiellini och om den blir bestående av en tre eller fyrbackslinje återstår att se. Vi tror på att Italien kommer att spela på en hög nivå direkt och se till att göra det svårt för Polen.

Polen har likväl en riktigt stark trupp precis som Italien. Offensiven består av Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik och Kamil Grosicki. Man har en hel del etablerade spelare som Krychowiak och bl.a. Kamil Glik som har erfarenhet från spel ute i Europa och vi räknar med att det här blir en tuff match för bägge lagen. Italien kommer att söka sig via kanterna medan Polen kommer att ha fokus på att sätta bollen på fötterna på Lewandowski eller på pannan via inlägg. Det blir riktigt tufft för Polen att göra mål mot Italien och hur man tar sig an den här utmaningen återstår att se.

Speltips 7/9 Italien – Polen Nations League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,73 gånger insatsen)
Motivering | Både Polen och Italien har riktigt starka offensiva muskler och det som dock skiljer lagen åt är att Italien har en betydligt starkare defensiv än vad Polen har. Vi tror att det här blir skillnaden som avgör matchbilden och Italien bör plocka tre poäng i den här matchen om inte Polen lyckas överträffa våra förväntningar.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Hemmalaget vinner | Odds 1,73 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar