Speltips 7/8 Manchester City – Real Madrid | Champions League sextondelsfinal

Speltips 7/8 Manchester City – Real Madrid | Champions League sextondelsfinal | Nu är det äntligen dags för Champions League att dra igång igen, något de allra flesta fotbollsfansen väntat på oavsett om det är genom neutrala ögon man ser matchen eller inte. Vi har grottat in oss på en nervkittlande match, kommentera gärna och tyck till nedan.

Manchester City har inte haft en lätt säsong då man slutade hela 18 poäng bakom Liverpool och Pep Guardiola tar emot Real Madrid i en, vad som sägs bli en enkel match för britterna, men en tuff match väntar och just pga favoritskapet så sätts ännu högre press på de ljusblåa från Manchester. Första mötet slutade 1-2 till Citys favör och nu ser Sterling ut att hamna utanför truppen och eftersom att man sålt Leroy Sané till Bayern München så har man inte riktigt samma spets, men vad som ska tilläggas är att ersättarna Riyad Mahrez och Bernardo Silva kan göra det mycket bra dom med om Guardiola väljer att starta med dom. Pep kommer precis som i vanlig anda spela sitt posession spel och se till att trötta ut spanjorerna så långt det går, men det krävs inte många misstag för att bli straffade av ett lag som Real Madrid.

Real Madrid har en tuff uppgift framför sig på bortaplan. Man saknar Sergio Ramos vilket är ett stort avbräck men ersättaren Eder Militao besitter en stor talang men avsaknaden av Ramos kommer att synas på plan och framförallt i de fasta situationerna. Real Madrid har haft en fin form mot slutet och lyckades stänga omgång 37 i Spanien som spanska mästare och om formen håller i sig så kan man även tackla Manchester City och ta sig vidare. Det ska bli otroligt intressant att se hur Zidane formar truppen inför mötet.

Speltips 7/8 Manchester City – Real Madrid

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Real Madrid vinst (4,55 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Real Madrid ställs i en måstematch mot Manchester City där bägge lagen har haft lång tid på sig att förbereda sig. Det är två världstränare som ställs mot varandra och en passiv inledning är att vänta ifrån hemmalaget som kommer att hålla boll lågt nere på egen planhalva så länge man kan och om man lyckas spela sig förbi Real Madrids press så kommer det att löna sig. Dock så tror vi något mer på Real Madrid inför detta möte.. Det är ytterst jämnt och 4,55 gånger pengarna vid Real Madrid-vinst är ett alltför bra odds för att inte spela på med tanke på att en jämn match väntar, helt klart spelvärt. Definitivt ett ännu större utropstecken när det räcker med 0-1 förlust för City att ta sig vidare.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar