Speltips 7/7 Sverige – England VM Kvartsfinal

Speltips 7/7 Sverige – England VM Kvartsfinal | Återigen är det dags för blågult att ställas inför en tuff utmaning och den här gången är det England som väntar. Sverige har endast släppt in mål i en match av totalt fyra och pressen ligger på England.

Sverige har haft ett genomgående starkt VM där defensiven varit i fokus. Sverige har enbart släppt in totalt två mål mot Tyskland och mot Mexico, Sydkorea och Schweiz så har man lyckats hålla nollan utan några större problem. Man har även gjort sex mål och med tanke på att Sveriges offensiv har varit ifrågasatt så är det även ett stort positivt tecken att man lyckats leverera även offensivt. Dock så saknar Sverige någon större spelidé när det kommer till det offensiva spelet, men Sverige har en förmåga att lyfta mittfältet och anfallarna i rätt läge och det är otroligt viktigt att man även gör det i den här matchen.

England har haft ett helt okej VM och Harry Kane har varit ledaren som tagit England till kvartsfinal. England har slagit Colombia efter straffar och Panama samt Tunisien i gruppspelet. Mot Belgien så förlorade man med 1-0 i en blek match där England roterade på sina spelare. För att England ska ta sig vidare mot Sverige så gäller det att man skapar mycket chanser och spelar sig igenom det svenska försvaret. England har stundtals haft problem med att sätta sina lägen och i en kvartsfinal mot Sverige så gäller det att Kane och hans mannar förvaltar sina chanser, för det kommer inte att uppstå mycket chanser mot Sverige.

Inför dagens match så tror vi att bägge lagen kommer att ha ett försiktigt spel och inte försöka lyfta laget allt för mycket. Det är mycket som står på spel och vi tror på att tillfälligheter kommer att avgöra matchen.

Speltips 7/7 Sverige – England VM Kvartsfinal

Matchen mellan Sverige – England startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Rimlig | Sverige vinner (4,90 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Först till två mål – Inget av lagen (1,94 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Sverige vinner | Odds 4,90 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Först till två mål – Inget av lagen | Odds 1,94 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar