Speltips 7/7 Ryssland – Kroatien Kvartsfinal VM

Speltips 7/7 Ryssland – Kroatien Kvartsfinal VM | Värdnationen Ryssland skrällde mot Spanien och möter Kroatien som tog sig vidare mot Danmark. Ryssland har gjort ett otroligt starkt VM och har lyckats visa att de kan spela fotboll trots att de var ifrågasatta inför VM även av ryssarna själva men efter vinsten mot Spanien så har de visat att allt kan hända.

Ryssland lyckades göra en otroligt bra match och lyckades få med sig ett 1-1 resultat till straffar och slog ut Spanien. Många trodde att Spanien skulle ta sig vidare men Ryssland visade att man jobbade enormt starkt som ett lag och lyckades skrälla mot Spanien som inte riktigt lyckades skapa många chanser. Ryssland ställde upp med ett tätt försvarsspel och Spanien hade otroligt mycket problem trots hög procent bollinnehav att skapa lägen. För att Ryssland ska kunna ta sig vidare mot Kroatien så behöver de fortsatt jobba som ett lag och hålla tätt bakåt. Kroatien är otroligt starka i luftrummet och på fasta situationer och där gäller det för Ryssland att vara vakna.

Kroatien var ett av lagen som kanske var starkast i gruppspelet men i åttondelsfinalen mot Danmark så lyckades man gå ner sig enormt mycket och hade stora problem med att skapa chanser och göra mål. Man släppte in ett tidigt mål mot Danmark och svarade direkt med att göra mål efter tre minuter. Kroatien har all potential att komma långt i VM men för att göra det så behöver de skapa mer chanser och förvalta dessa på samma sätt som de gjorde i gruppspelet. De har ett bra balanserat lag med en bra backlinje, bra mittfält och ett bra anfall. De har även möjlighet att byta formation och rotera på en hel del spelare och ändå behålla klassen.

Vi tror på en match med mycket chanser och möjlighet till många mål om alla chanser förvaltas. En klar favorit är Kroatien men samtidigt så har Ryssland visat att de kan skrälla.

Speltips 7/7 Ryssland – Kroatien Kvartsfinal VM

Matchen mellan Ryssland – Kroatien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,60 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Halvtidsresultat – Oavgjort (1,91 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Halvtidsresultat – Oavgjort | Odds 1,91 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar