Speltips 7/6 Valladolid – Sporting Gijon La Liga-kval

Speltips 7/6 Valladolid – Sporting Gijon La Liga-kval | I kvällens fokusmatch riktar vi blickarna mot Spanien och andradivisionen. I dagsläget så är det inte många möten kvar i kvalet och vem det blir som kniper en plats i La Liga inför säsongen 2018-2019 är högst oklart. Vi har tagit en närmare titt på lagen och tagit ut två heta speltips som är värda att lägga.

Valladolid har en väldigt bra form och jag haft det ett bra tag. Senaste 6 matcherna har slutat med 4 vinster en oavgjord och en förlust mot Zaragoza. Valladolid har enbart förlorat 1 av sina 12 senaste matcher och det talar mycket för att det blir svårt för Gijon att ta sig vidare till nästa omgång. Valladolids storstjärna Jaime Mata har lyckats hitta nätet 33 gånger på 39 matcher vilket är ett facit i världsklass och han leder därav skytteligan.

Sporting Gijon har lyckats släppa in 11 mål under de sex senaste matcherna vilket är ett svagt facit att ta med sig inför kvällens match. På bortaplan så har man under de fyra senaste matcherna åk på tre förluster och en oavgjord match. Sporting Gijon är ett lag som spelar i La Liga ett antal år och om man ska ta sig tillbaka så behöver man höja sig en nivå och få lite luft under vingarna. Sportin Gijon kommer som bortalag spela ytterst försiktigt men ändå försöka få med sig ett mål eller två. Laget spelar ofta runt kanterna och använder sig av höga och lågainlägg som kanske kan bädda upp för ett hörnspel ikväll.

Kvalet till La Liga består två motståndare i form av fyra matcher och i ett dubbelmöte så har man inte råd att göra några misstag. Den som går vidare ställs mot Numancia eller Real Zaragoza i en finalomgång om två matcher. I kvällens match så tror vi starkt på en defensivt balanserad match för bägge lagen. I Spanien försöker man ofta riskminimera och vi tror på en match där få chanser dyker upp, men lyckas något av lagen göra ett tidigt mål så kan det bli en svår match att försvara sig i och även anfalla i. Det gäller att ta sig till nästa match med ett bra resultat i första omgången.

Speltips 7/6 Valladolid – Sporting Gijon La Liga-kval

Kvällens match mellan Valladolid – Sporting Gijon kickar igång 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Oavgjort (3,00 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Under 1.5 (2,75 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

BMatchresultat – Oavgjort | Odds 3,00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Under 1.5 | Odds 2,75 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar