Speltips 7/5 Granada – Rayo Vallecano

Speltips 7/5 Granada – Rayo Vallecano. Ny vecka och vi inleder med en Segunda Divisionmatch i Spanien där Granada står som hemmavärd för topplaget Rayo vallecano som är på väg och få ett järngrepp om La Liga platsen.

Granada ligger idag på en 10e plats med 55 poäng och har 4 poäng kvar till en kvalplats till La Liga med 5 matcher kvar att spela. Granada har haft en tung period och har enbart en vinst och 3 oavgjorda matcher på sina 9 senaste matcher och har innan dess haft en stark form med många raka vinster.

Rayo Vallecano har enbart besegrats 5 av sina 37 senaste matcher vilket är otroligt starkt och vinner man matchen mot Granada så hamnar man på förstaplatsen och två poäng före Huesca som har 38 spelade matcher. Om Rayo lyckas knipa vinsten så har man 5 poängs försprång till Sporting Gijon som har 4 matcher kvar att spela för att ta sig upp på antingen en första eller andraplats för att få en direktplats till La Liga. Allting kan hända men just nu talar allt för att Rayo Vallecano blir den som kniper ligatiteln. Rayo Vallecano har vunnit 10 av sina 15 senaste matcher och har enbart en förlust vilket har gett laget ett stort självförtroende som lett till att laget gjort flest mål framåt i ligan.

Vi förutser en inledningsvis lugn match där Rayo Vallecano drar det längsta strået och kniper rimligtvis ytterligare en trepoängare. Granada har inte gett upp sina chanser mot att få en kvalplats till La Liga men utifrån lagets form och prestationer på senare tid så måste vi säga att Rayo Vallecano är storfavorit i detta möte. Nu har de chansen att säkra sin plats i La Liga nästa säsong och knipa förstaplatsen i Segunda Division. Allt talar för att Granada förlorar men lyckas laget spela bra i måndagens match så kan de med nöd och näppe få med sig ett oavgjort resultat som i dagsläget hade varit väldigt viktig.

Speltips 7/5 Granada – Rayo Vallecano

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,90 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Matchvinnare – Bortalaget vinner (2,60 gånger insatsen)

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,90 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 2.60 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar