Speltips 7/3 Man City – Man United | Premier League

Speltips 7/3 Man City - Man United | Premier League

Speltips 7/3 Man City – Man United | Premier League
Helgens toppmatch spelas i Manchester och det är inga mindre än City mot United som möts i en het derbymatch om tre poäng.

Man City har vunnit 15 raka matcher i Premier League och ser för tillfället ut som ett av, om inte kanske Europas starkaste klubblag för tillfället. Man har en mycket bra form och vi ser heller inga tecken på tveksamheter i deras spel utifrån de senaste matcherna de har spelat. Pep Guardiola har verkligen lyckats med City, precis som vi nämnt tidigare och i år kan vara året man tar sig långt i Champions League och även plockar ligatiteln med tanke på att man har ett enormt försprång på 12 poäng och en match mindre spelad i jämförelse med Leicester City som just nu står på en andraplats på 53 poäng. City toppar tabellen med 65 poäng och Man United står 14 poäng bakom med sina 51 poäng och har en stabil tredjeplats som det ser ut just nu. City är av naturliga skäl favoriter i detta möte med tanke på formen men för att kunna plocka tre poäng i sin sextonde match i rad i Premier League så behöver man fortsätta att leverera en offensivt stark fotboll.

Man United har gjort en mycket bra säsong i Premier League och varit felfria under stora delar av säsongen. Dock så har man halkat efter alldeles för mycket och har 14 poäng upp till Man City och lyckas man bryta Citys svit så kommer man att minska avståndet till 11 poäng, vilket trots allt ändå är en hel del med tanke på att det ”endast” är 11 omgångar kvar att spela inför detta möte. Man har under sina senaste matcher spelat tre 0-0 matcher och man behöver se till att fortsätta spela en defensiv stark fotboll men även se till att få igång rullet offensivt och förvalta sina chanser väl, vilket ibland är något man brister på. Man har en bra trupp i stort men saknar Pogba, Mata, Phil Jones och De Gea. Martial sägs även vara tveksam till spel och utan dessa spelare så får man det mycket tufft. Dock så har man en stark bredd på truppen vilket blir som ett litet plåster på såren för United under dessa omständigheter. Man är underdogs i detta möte, men vad vi vet sedan tidigare är att allt kan hända i ett derby.

Speltips 7/3 Man City – Man United | Premier League

Speltips | Över 9,5 hörnor | 1,80 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Det är alltid svårt att förutspå vad som kommer att hända i ett derby men vi räknar med en mycket offensivt balanserad match med ett aggressivt och tight försvarsspel som mycket väl kan leda till en match med många fasta situationer. Över 9,5 hörnor under detta möte ger 1,8 gånger insatsen och vi väljer därav att testa ett udda spel mot vad vi brukar. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar