Speltips 7/2 Liverpool – Manchester City | Premier League

Speltips 7/2 Liverpool - Manchester City | Premier League

Speltips 7/2 Liverpool – Manchester City | Premier League
Det är dags för ett möte vi längtat efter länge, nämligen Liverpool mot Man City. Liverpool har en tuff period för tillfället och Man City går som tåget.

Liverpool har som sagt inte sin bästa form just nu och har endast vunnit tre av sina tio senaste matcher, vilket är en på tok för dålig siffra om man ska vara med i dragkampen om Premier League-titeln. Man åkte på en mycket tung förlust senast mot Brighton på hemmaplan med 0-1 och har därmed förlorat två raka hemmamatcher efter att ha gått obesegrade på hemmaplan i över 65 matcher. Liverpool har bra spelare på i princip varje position men att man åkt på förlust i två matcher i rad får oss att tvivla på om man ens har någon chans i detta möte. Man saknar många nyckelspelare som Jota, Van Dijk, Matip, Alisson, Fabinho, Mané och Keita. Dock så har man en bra bredd på truppen som har räddat Klopp och hans mannar. Huruvida detta räcker mot ett lag av Man Citys kaliber återstår att se. Ska man lyckas plocka tre poäng i detta möte, som hade varit otroligt viktigt för hemmalaget så behöver Liverpool vara vattentäta defensivt och vara vassa offensivt. En mycket tuff uppgift väntar för hemmalaget.

Manchester City har en extremt bra form i dagsläget och har vunnit otroliga 14 raka matcher och har inte åkt på någon förlust sedan november mot Tottenham på bortaplan. Nu har man en mycket bra trupp och saknar fortfarande Aguero och De Bruyne. Nathan Aké saknas också men City har trots detta en mycket bra trupp att ställa upp med i detta viktiga möte. Man har inte släppt in någon mål i Premier League på fem matcher och senast man släppte in något mål var den 3e januari mot Chelsea på bortaplan. Man har alltså ett facit på 16-1 i målskillnad under 2021, vilket är en otrolig siffra och Pep Guardiola har verkligen fått luft under vingarna på riktigt. Ska Man lyckas slå Liverpool så gäller det att fortsatt spela ett defensivt spel och skulle man lyckas med detta så kan vi räkna med en vinst för Citys del, då offensiven sällan brister för bortalaget.

Speltips 7/2 Liverpool – Manchester City | Premier League

Speltips | Man City vinst | 2,10 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har ett mycket intressant möte framför oss där hemmalaget Liverpool riskerar att åka på sin tredje raka hemmaförlust. Man startar matchen i uppförsbacke med tanke på skadeläget och detta ger en direkt fördel till Manchester City som troligtvis kommer att plocka sin 15e raka seger med tanke på att dagsformen är otroligt bra. Vi vill därför spela på en rak seger för Man Citys del som ger 2,10 gånger insatsen. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar