Speltips 7/12 | Berlin – Östersund

Speltips 7/12 | Berlin – Östersund

Speltips 7/12 | Berlin – Östersund. Kvällens match spelas i den tyska huvudstaden Berlin och Olympia Stadion. Hemmalaget har bara totalt fyra poäng på fem matcher och ligger på sista placering i gruppen just nu inför sista gruppmötet. Möjligheterna för laget skulle vara att knipa tre poäng från Östersund idag för att då ta tredje platsen från Zoraya som spelar hemma mot Atletico Bilbao ikväll. Hertha Berlin måste alltså vinna idag för att ha någon chans för mer spel i Europa League. Östersund är riktigt taggade inför detta möte och säger själva att dom går för att bli gruppetta vilket har sina fördelar såklart. Första mötet mellan lagen slutade 1-0 för Östersund som har visat bra sidor i Europa och blivit omnämnda i Media världen över.

Östersund har visat hur långt man kan ta sig i en tävling som Europa League genom att spela som ett lag och tillsammans vinna. Där man hela tiden fokuserar på att man som lag kan vinna över vilket lag som helt egentligen. En riktigt bra inställning och dessutom en tränare som tror på laget och gör allt för dom. Sen en annan sak som man kan se hos detta Svenska lag är sammanhållningen både av och på planen. Spelarna har det roligt tillsammans och skrattar en hel del. Många av dessa faktorer har tagit detta lag från Jämtland hela vägen till att ha slagit ut lag som Galatasaray, PAOK och nu gå mot gruppsegern förbi Hertha Berlin, Zoraya och Athletico Bilbao. Kan bli ett spännande Speltips 7/12 | Berlin – Östersund.

Speltips 7/12 | Berlin – Östersund

Vinner Östersund ikväll så blir man gruppetta och har då chansen på lättare motstånd i lottningen. Spelarna själva säger att dom kommer gå för att ta första platsen. Det är inte brist på självförtroende. Hertha Berlin spelar i Bundesliga men spelar inte jätte bra just nu. Vi tror att det kommer bli en väldigt spännande match mellan dessa lagen. Vi tror att Östersund kan vinna matchen ikväll. Däremot så tänker vi spela lite fegt och välja vinst eller oavgjort för Östersund. Passa på att spela via ComeOn, nya spelare får 1KG godis hemskickat vid första insättning samt en bonus där man sätter in 100kr och får spela för 500kr vilket är riktigt mysigt en kväll som denna.

Vinst eller Oavgjort Östersund | Odds 1.62 | Hos ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar